29 märts 2017

Tänasida mängusida


Ei midagi kaunist.
Esiplaanil OLI aegunud kilemaja, millele miskipärast veel paks kiht suure lainega eterniitplaadinärakaid peale laotud. Need md lähevad yhe tõeliselt sygava traktoriroopa põhja, sest sellised pinnavormid vajavad tasandamisel armatuuri.
Kasvukast sain mituteist kärutäit mulda laopeenra parandamiseks, kuigi see oli mitme kraamimispäeva sygavusel, miskipärast vanade kuuriustega kaetud ja ilmselt viimasel mõnel aastal tarvitusel hoopis istumis- ja magamiskohana, viimati aga prygimajakesena.
Kyynivare peab natuke ootama, sest sisaldab vedelaks sulanud virtsa, kuna ma võtsin yles põrandakatteks olnud bigbagiräbalad jms.
Kas pole kaunis.

11 kommentaari:

Rose ütles ...

aga müür paistab seal alla täitsa kabe olevat! :)

Ise Hakanud Lillekasvataja ütles ...

Võimas. :) Töö puuduse hirmu pole. Jõudu!

Tsiil ütles ...

Sa oled seal ikka juba tõhusalt tegutsenud! päris ilus värviline pilt.
Huvitav, kas see puude grupp on sul haavapuud? Punapuraviku saluke?

Naabrinaine ütles ...

Jaa! Milline võimaluste maa! Ja kuipalju mõtlemist "küll nad võisid ikka lollid olla!" ja "Huvitav, miks nad sedasi on teinud?" Ohh, see on tore aeg! Edu ja rõõmu uue maailma ehitamisel! Olen nii rõõmsalt "kade", et teil on jõudu ja pealehakkamist päris elu elada.

mustkaaren ütles ...

Haavad jah, see jääb suuremas osas omale kohale 😁 aga seenekesi hakkab siis saama, kui kassitapp ja mingi kõrge kõrreline õnnestuks vaiksemaks saada.

mustkaaren ütles ...

Enamasti on kysimuste vastuseks "väga vanad inimesed ja nende mingi täpsustamata puudega poeg, peres polnud autot ja kõigil oli tervis rängast kolhoosiorjamisest kyllaltki paha".
Õues päikese käes on väga mõnus, kõik meeled saavad toidetud, tubaste tegemistega ei anna võrrelda ;)

mustkaaren ütles ...

Tegelikult on see 1/3 ulatuses laiali vajunud ja tuleb täies ulatuses uus teha, kui järg sinnani jõuab. 100 aastat ja ebkvaliteetne lubimört on oma töö teinud.

mustkaaren ütles ...

Aitäh. Jõudu tarvis. Tööpuudus on jah selline imelik välismaa sõna;)

Rahutu rahmeldaja ütles ...

Igas majapidamises tekkis isemoodi prügimägesid, meil oli valdavaks roostes plekk ja vetravimite pudelid, lugematu arv tonne heinapallinööri ja muidugi kõike muud ülitoredat. alates laste sandaalidest lõpetades poti ja portselanikildudega. Klaasi nokin peenardest siiani, 20 aasta juba :D Jõudu ja kannatust.

Anonüümne ütles ...

Jälle Sa oled mägesid paigalt nihutanud :) Ainult liiga ei tohi endale teha, eksju. Puhka ja mängi ikka ka vahepeal.

MUHEDIK ütles ...

Sul oleks mõneks päevaks paari abilist vaja, saaks rutem rämpsust lahti.
Jõudnud oled Sa küll juba palju