20 august 2019

Puntratants

Tähelepanuhäirega isikuna teatan, et aasta ilusaimal ja õitsvaimal ajal, kui inimesed on õnnelikud ja liiliate, flokside ja tomatite lõhn sulatab eluvõitluses kivistunud sydamed, olen olnud nii laisk ja rumal ning nii mõnegi õie pildistamata jätnud. Sest mu valdused ei ole sugugi hiilgavas korras, sest kaelavalu ja vatt peas, pesupesu, toit ja lastekasvatamine, kyte, nafta ja kivi. Ja alati, kui ma tahan niidumasinate teri ihvata, on relakas kadunud. Ja kui ma selle ykskord leian, ongi käes hämar augustiõhtu ja aeg jalga panna Muhumaalt toodud tudusokid.
Ja see kurramuse surmväsimus.



9 kommentaari:

isehakanud lillekasvataja ütles ...

No tere üle hulga aja! Sa pead vist pisut maalima.

Rahutu rahmeldaja ütles ...

Mõnusad tudusokid :)

algusestpeale ütles ...

See oli üks tore pood, ja sinna me läheme järgmisel aastal uuesti, kui sa just ei ole nõus mõnel sügisesel nädalavahetusel üht väikest trippi tegema. Saarel on sügisel lummavalt ilus, pealegi kestab soojem aeg kauem kui mandri peal ;) Ja saab osta ravimomadustega tudusokke, mis on lisaboonus, eksju.

mustkaaren ütles ...

Enne tuleb autovahetus. Siis mõlgutleme lisaks Saarele äkki ka Riia linnast.

mustkaaren ütles ...

Või mängima.

mustkaaren ütles ...

Jaa! Igaks juhuks nummer suuremad ka, et rohkem sooja sisse mahuks.

mustkaaren ütles ...

Ja lõikame natuke võsa ja teeme lõket, kui lubatasse.

algusestpeale ütles ...

Lõke kindlasti, ja siis paneme lambanahksed kasukad selga ning istume tule ääres, sina mängid kitarri ja mina kuulan, vahepeal jorisen laulda ka. Ja saun ja kamin, ja palju head süüa ning suured lähkrid kohvi. Teeme ära!

Morgie ütles ...

Kitarrimängimiseks on vaja ilma sõrmeotsteta kindad, millele saab vahepeal laba peale tõmmata.