25 oktoober 2024

Meie kyla kultuurimajas

Kogu lugupidamise juures.
Seal töötavad asjalikud inimesed, muidu poleks põhjust seda asutust mainida.
Meie Maa Konna Keskuses on muidu umbes 2 kooli, 3 tehast ja 4 poodi, kus kogu paikkonna 500 inimest oma eluks vajaliku hangitsetud saavad. Ja siis on veel Kultuurimaja. 
Ma yldiselt ei jaksa enam kodust kaugele sõita, hilisõhtuti internetti läbi lugedes sirvin niisama kontserdikuulutusi ja olen rõõmus, et kuskil muinasjutulises kauguses keegi veel pilli mängib. Selle käigus juhtub otse uskumatuid avastusi. Hyva lugeja mäletab, et aasta tagasi käis meil punt nimega Aristocrats, mille igat muusikut võiks ja peaks armastama elu lõpuni, ja seda ma ka teen. Uskumatud teated sealt Kultuurimajast aga jätkuvad: novembri algul tuleb mulle mängima Mohini Dey isiklikult! Ja tal on kaasas (hevikale vähe, aga džässi/fusionikuulajale rohkem tuntud) Greg Howe. Andke andeks, trummari nimi ei tule, no ei tule kohe, noh.
Mainitud Mohini Dey on muusik, kelle nime kuuldes sa paned kõik muud tööd kõrvale ja lähed vaatad, ega kassid ei ole su basskitarre voodiotsalt maha ajanud. Ta teeb vaat niimoodi. Siitkaudu, palun!

Kommentaare ei ole: