04 aprill 2019

PMUTT 2. osa

Hekk tundus ikka tihe ja palki tundus vähe olevat, lõikasin veel natuke. Esimene tänane puu oli paras jurakas, langetamisel jäi kõrge känd, sest teiste puude varem langetatud tyved jäid ette. Nyyd on hästi näha, mis seisus kuused on. Sel aastal ma rohkem ei lõika, muidu jääb majapidamine päris lagedale.

Ja see esimene puu oli päris huvitava seksika kujuga.

Md, yhe teise kuuse tyve sees päris maapinna lähedal ei old mitte raudnael, vaid pärastsõjaaegne lahingrelva kuuli jäänused. Ma lasin sinna korra kergelt otsa, aga ilmselt nokastanud abikaas tahtis ka õhtupoole veidi abiks olla, sest ilus ilm ja naabrid kõik õues, sõidaks ka traktorikesega paar kiiremat ringi, aga lõhkus hooletusest mu uue sae peaaegu uue keti päris ära, oli vaja sinna tibla automaadikuulile veel korra sisse lõigata. Ja traktori uuele kärule lõi ka puuhaluga hooletusest mõlgi sisse ja siis kolkis tykk aega õigeks. Kurat, sellist inimest ei taha tööriistade ligi lasta, sest eelarve.

Aga las hea lugeja viskab peast kõik ebameeldiva ja naudib kaunist kevadist neljapäevahommikut Palanuvorstimaal, aadress Kuuse 20, oks 100. Millised kumerused ja vormid!

Kommentaare ei ole: