13 mai 2016

Potti, ikka potti

Kaevan välja ja panen pottidesse. Mõni on nii suur, et viisakaks potistamiseks tuleb teda jagada. Potte on juba päris mitukymmend. Yhte peenart teen tublisti kitsamaks, teistesse panen äravõetute asemele mõned laiali st suuremaks harutatud taimed, tyrgi oad, salatid ja suvelilli.
Surun ilusa ilma peale mõeldes alla halbu eelaimusi, hirmsaid mälestusi ja vastikuid elamusi. Ilm on tõesti ilus, ma töötan ju päikesekyttel.
Buss on remontimatus seisus. Tuleb uus hankida. Niikaua olen jalamees ja ei mingeid rahateenimise mõtteid. Kui nõme see mitmel põhjusel on.
Abikaasal on uus töökoht, vanast kohast 2 kuu palk saamata. Aga inimene on uue töö yle rõõmus ja kulutab vähem aega virisemisele. Majapidamisse sellest rohkem raha kyll ei tule, aga inimene vähemalt näeb, et mujal ei lasta asjadel lihtsalt põlluserval maa sisse vajuda ja uppuja mitte ei upu, vaid hakkab ennast ise päästma.
Jehoova, Taara, Allah, Jõuluvana ja Universum, olge meie vastu armulised ja lubage mul mõned hädavajalikud asjad ilma segaste vahepaladeta korda ajada.

2 kommentaari:

MUHEDIK ütles ...

Kõigil südamest tulevail soovidel on määratud täituda

Milda ütles ...

Head soovud mingu täide! Päikeseküte töötab hästi. Vihm tôi kaasa jôleda jalavalu.