22 juuli 2007

kirju-mirju


N2ha on v2ike peenraroos Scherzo, ainus heledam, 2-v2rviline muidu tumedamate pisema6ieliste punaste rooside hulgas. Pildil nii v22rikas lill on tegeliqlt v2gagi vallatult k2har & pojengisarnane muidu. See lause peax olema k6igi taoliste rooside etiketil, ytleb minu kogemus:) nyyd tegin ise taolise reklaampildi:)

Ehk olex vahel hea endale moraali lugeda: esimene etteheide puudutab pildit88tlustarkvara puudulikq tundmist, eriti q olex vaja valmis pilti v2hemax pakkida, teine kivike aga k2ib iga algaja aedniq kapsaaeda. 3-4 suve tagasi, q aias suurt midagi ei kasvanud, oli p2ris tore aiapoodides & puukoolides ringi vaadata, soodusmyykidest taimi kokq osta, seda enam, et plac oli siin t2iesti tyhi. Praegu tuleb m6elda aga sellele, et millise mulje j2tab aed tervikliq kamakana. Kas teised vaatajad ikka n2evad iga kirju taime taga minu/istutaja kogumiskirge? Qna minu peenrad yheski taimkonnas, ei m2giaiakesena, pysiq-, roosipeenranagi ei anna v2lja kollexioonaia m66tmeid, qs kirju yldpildi seletusex ongi teatud taimede kogumine, siis tuleb aiaasukaid valida nagu riideesemeid - olemasolevatega sobituma. Tagasihoidliq ugri v2ike koduaed:)

2 kommentaari:

mustkaaren ütles ...

Lugupeetavad! Vastusex yleeilsele kommile: Olex tore kyll aiaringiga liituda. See tahab aga rohkem uurimist, & arvutiosqsi, q mul hetkel on:)... aga v6tan ette.

isehakanud lillekasvataja ütles ...

Kuule, mina ei tea kah arvutiasjadest mitte essugi aga näe: seal ma olen!
Naano aitab. Kodukauniks foorumis on ta adminn vä mode. Tihtipeale seal saadaval. Sealt küsi kui miskit abi vajad