31 juuli 2007

t2nud, t2nud




Meile tuli kylla Iirimaa. S22l elu vaatamas, sh t88l k2iv klassi6de tuli kylla, & koos temaga kogu p2eva & 88 kestev vihm. Sellist asja pole meie siin n2inud:) Inga ytles, et Dublinis on selline ilm kogu aeg, k6ik kannavad qmmiqid & tormijopesid. Aga meil pole sellist ilma qnagi, k6ik kannavad maikasid &m rannariideid:) seega: V6sivere on Eestimaa Riviera!


Mitu p2eva olime kodust 2ra V6rumaal (Varstu v, Sool2tte) Viinatynnyl kyttepuid tegemas. Minul puudub mecakava, aga maaparanduse peakraav on leppa-paju t2is kasvanud, samas on kobraste n2ritud-langetatud puud koormate kaupa ysna mitmel hektaril laiali. Selle koristamine on h2davajalik, et kobraste risu & mitmed tammid maaparanduse peakraavil ylej22nud meca & raba hukka ei ajax. Tegime kyttepuid neist, aga r6huv enamus j2i ikkagi maha, kobraste h2vitust88 on niiv6rd tohutu. Kraavid & seega ka mec on vee all, puud m2danevad jala peal. Pildid on m2rcist, aga peale m6ne rohelise lehe pole s22l midagi teisiti. K2in vahest kopratamme lahti kaevamas, aga nad, qrjad loomad, parandavad j2lle 2ra. Minu vanemad, kes s22l kohap22l elavad, ei tee oma k2ega aga midagi, q just keegi t2htis ametiisik k2sq ei anna. Vend veedab oma vaba aja sygavas alkoholijoobes, ei tule ise meca ega muidu appi. Mis teha, passiivsus eluviisix. Riiklik alkoholipoliitika & l2bulembene massiqltuur:(
Kahju, et pole v2gevamat tehnikat. Ex maa, mis Viinatynnyl, ka meil kodus, tahab yle pikkade v22rkohtlemise-aastate kordategemist. J6uluvana, too 1 v2ike traktor!

Kommentaare ei ole: