17 veebruar 2020

Mull-mull osa 2

Elu on näidanud, et mitmekylgselt rõhutud ja masendunud meeleolu ei ole kunagi päris ilma materiaalse põhjuseta. Täna läksid pingpong peas, vilin kõrvus, valu keres ja tunne sydames nii valjuks ja rõhuvaks, et suhtlesin perearstiga. Tuli käsk kohale ilmuda. Voolasin siis sinna ja selgus nii mõndagi - enneolematult ylikõrge vererõhk ja põletikud, mis vajavad mahavõtmist ja antibiootikumiravi.
Ei tea, kas lastel on vitamiinipuudus, viirushaigused või hootine puberteet, niigi teised tujukavõitu, mõlemad nooremad on täna erimaru väsinud ja virilad. Noorimal on lisaks kiire kasvu periood, mis teeb näljaseks ja närviliseks. Ja siis muudkui jälgi, et nad mõne tyhise asja peale kiskuma ei läheks, sest selle peale läheb mu vaene pea lõhki.
Aga vähemalt on väljas soe. Ja "õnneks" märg, metsaminejat minust praegu ei ole. Võtsin hommikul diivanil võbeledes kätte jaanuaris alustatud lätipärase soki. Palju korraga teha ei saa, aga midagi ikka. Ma pole palju, palju aastaid mustrilise säärega sokki kudunud, kohe päris tore oli.

2 kommentaari:

Marfa ütles ...

Saa terveks! Ja et lapsukesed ka terved püsiksid, sest viiruste hooaeg. Pole uut koroonat vajagi, vanu tuttavaid viirusi on niigi kõik kohad täis.

Morgie ütles ...

Vitamiinipuudus, viirused ja puberteet on kõik võimalikud, sh samaaegselt.