12 juuli 2017

Töökas Juulia








Tänu kylluslikele vihhhmahhhoogudele kasvab kõik enneolematult lopsakalt ja suvi on ikka veel jaanipäevaselt värske. Ma ahmin ja joon seda januselt, kuni jätkub, ja siis elan mõnda aega suvel kogutud jõust.
Muru ja minu võitluse on sel aastal võitnud kiire ja ohjeldamatu muru. 2:0, sest eelmiselgi aastal oli muru koostöös veel lõikamata võsaga yletamatult tugev.
Töö juures on ikka ilma pärast nii 3 päeva nädalas kohalkäimist, aga kodus on nii palju tööd ja mõnede ymberkorralduste segadust, et iga kodus oldud päev on kulla hinnaga.
Piltidel on mõned ilusad hetked ja mõned koledad avastused, nii, nagu elus ikka on. Muret teeb see, et pidev vihm paneb taimede seenhaigused vohama. Peab haruldaste puukeste lasteaias natuke ravikuure korraldama, et õrnad patsiendid tuleval aastal suuremate ja tugevamatena oleksid valmis tuulisemale päriskasvukohale kolima.

3 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Ahh, suvi... olgu või vihmane, aga vähemalt Made in Estonia :)

Aedkutsub ütles ...

Milline öötaevas. Küll Sul võib sellises kohas ilus ja ürgne olla.

Rahutu rahmeldaja ütles ...

Selline see elu on jah, et ikka ilus ja kole käsikäes, sest muidu, jumalad hoidku võiksime arvata, et elu ongi üks lust ja lillepidu. Aga see oleks ühe eestlase jaoks ikka talumatu seisund :P Ära ennast tööga päris ära ka tapa.