09 detsember 2016

Õhk on sygav ja tinasinine

Käisin natuke õues.



Kui mõnus on aiast midagi elusat leida.

7 kommentaari:

Köögikata ütles ...

Ma käisin ka jalutamas, aga kuna tibutas ja oli pimedavõitu (kl 13!), ei võtnud kaamerat kaasa. Noh, ühtegi ärajooksvat loodusnähtust ei näinud ka, muidu üht-teist hästi põnevat märkasin küll, aga neid saab siis hiljem pildistama minna. :)

Rahutu rahmeldaja ütles ...

sinulgi lund veel, meil täiesti roheline

Eve Piibeleht ütles ...

Meil on ka juba ammu roheline, isegi jääst ei ole märkigi. Täna stabiilselt kusagil +4 kandis, mulle sobib, ei pea külmetama ja kütma.

Futu ütles ...

Jõudsin täna alles poolvidevikus koju ja pilk sattus hostapeenrasse, kas tõesti jälle see sündroom, et hostad arvavad, et tali läbi ja sirutavad pungi välja? Midagi kahtlast seal igatahes oli. Lähen uurin homme põhjalikult peenrad üle. Soojadel talvedel tuleb sellist nähtust ette. Ei, külm ära ei võta, aga kasv on hiljem aeglane ja tükk aega läheb, enne kui suvel millalgi kasvuhoo jälle kätte saab.

Ise Hakanud Lillekasvataja ütles ...

ma kippusin täna rohima :)

Togram ütles ...

ma loodan nädalas kahel päeval valges oma aeda näha. Püüan ühe istutusala enam vähem korda ära saada- natuke lehti, mis veel alles on ära kraapida (et sibulikud kevadel ikka välja saaks end sirutada) ja eks inspekteerin ka, mis või kuidas.

MUHEDIK ütles ...

Meil on ka veel lund, orava jäljed on selgelt näha. Aed elab igal aastaajal. Mõnus :)