30 juuni 2016

Justnimelt,

Maaomanikud ei nuta.
Vaid teevad nii:
Käivad vaatamas majakesi siin ja seal. Kui on korduvate vaatluste ja praktiliste katsete abil selgunud, et peremeeste jutud traditsiooniliselt kõrtsilaua tasemele jäävadki, astub mängu veetlev noormees nimega Maakler. Maakler saab kohe aru, et härrased ja prouased soovivad kinnisvara osta ja myya. Ta leiab ning viib kiiresti kokku huvilised ja sobivad objektid, seletab asjaosalistele juriidilised momendid ära ning paneb kinni notari aja. Et Maakler on rumalaid maakaid näinud karjade kaupa, korraldab ta asjad nii, et mõlemad pooled saaksid oma raha eest soovitud asja. Ja et kumbki osapool ei peaks kodutu mantlis karmile talvele vastu minema. Ja kundede sõlmitud tehing ning liigutatud raha on ka Maakleri õhk, vesi, leib ja laste haridus.
Rumalate maakate punt esialgu ei soovi midagi õnneks jagama hakata, sest parematel päevadel saab ka meie Peremees hästi aru, et meie ettevõtte lammutamisest on tal palju kaotada. Nyyd, kui asjad on kiiresti konkreetseks läinud, ei ole aega viriseda ega norida, vaid tuleb see hype ära teha.
Nyyd jääb veel kysimus :
Mis sellel kaubikul viga on, et see nii odav on? (Transitimehe valvelause)
Sest maakas sõidab traditsiooniliselt ringi vana bussiga, ja vana Transiti lahkumise tõttu on päevakorras number uuema hankimine.
Kõik põnevad asjad yhekorraga.
Ja lohutusauhinnaks soovin ma viisaka firma 12- keelset elektrikitarri.

4 kommentaari:

Eve Piibeleht ütles ...

Kui müük õnnestub, on see ainult broo. Ega see kinnisvara müümine niisama lihtne polegi. Head loosiõnne uue Transiti ostul ja ootame Sind varsti siiakanti, Transitiga või kasvõi jala ja kitarrega :)

MUHEDIK ütles ...

Kinnisvara müük on paras peavalu, et millal see õige ükskord suvatseb kohale ilmuda. Aga tuleb ta kindlasti :) ja siis saad ka oma kitarre

Lendav ütles ...

Hoian pöidlaid ja varbaid, et kõik sujuks!

isehakanud lillekasvataja ütles ...

:) tugevad ja tublid ja kitarri pead sa saama! Olgu mis see kolimine on aga see on selle suve teema. Järgmine aasta on midagi teistmoodi. Naerame veel ja uus pesa on seda väärt! Ärge ainult liiga metsa sisse ja kaugele kolige.