08 juuni 2015

Imede aeg


Meil kasvavad inimsööja-autorehvtaim ja banaanipuu. Banaanikas kannab teist korda, kuigi ma ostsin selle yhe teise taime pähe. Meil käisid kylas kauged kylalised, kes aitasid rauda tõsta, kitarre mängida ja meelde tuletada, et ma olen elanud teistsuguseid elusid ka, ja et progress on võimalik, olgu nad tänatud.


Koht teeb inimesed. Kunagised koledused on Lätimaa mahedate läänetuulte poolt ära puhutud ja kruusakynkad kannavad jälle maasikaid. Poolkurt Transitimees käis rauda puu vastu ja puud paberi vastu vahetamas, garaažibändist kõnelemata, ja sai jälle mõnevõrra rikkamaks ja õnnelikumaks.


Tartu Botaanikaaia pysikupäevast ei tohi mitte kirjutamata jätta. Ma jõudsin kohale alles pärast peo lõppu ja nägin veel paari kõige visamat aednikku, olgu nad tänatud. Tartu Botaanikaaed on yks aedade aed. Seekord leidsin ma yhe uue huvitava orhideesid täis põõsaaluse ja palju imeilusaid uuendusi. (Rõõmsalt kepseldes vasakule ära.)

7 kommentaari:

Ise Hakanud Lillekasvataja ütles ...

Jajah, ilma heade sõpradeta kisub elu allamäge, õige ta on

MUHEDIK ütles ...

Aga Su banaanipuu ja kõik muu, mis pildilt paistab on väga ilus.
Ja meie BA on tõesti üks aedade aed.

Rahutu rahmeldaja ütles ...

hm, banaanipuu :D ega sul singipuu taime ei juhtu olema :D

Anonüümne ütles ...

Terve meie pere armastab Tartu Botaanikaaeda, ma vist seekord ei jõua sinna sisse põigata, eks kunagi hiljem.
Banaanipuu, mis kaks korda vilja kandnud, teeb seda kindlasti ka kolmandat, viiendat ja kolmekümnendat korda, näiteks kui meie külla tuleme:)

Morgie ütles ...

OO, banana!

Eve Piibeleht ütles ...

Mõnus juu :D

Futu ütles ...

Ihih, banaanipuu :)