11 oktoober 2014

Kaunis tõehetk

Ei midagi, mille nimel elada. Aed ja kõik muu on järjekindlalt kaotanud oma võlu. Elu virvatuled on yksteise järel kustunud. Jäänud on ainult pime ja tume mylgas, milles sumades vajud aina sygavamale, teades, et õudustest kyllastunud öö tuleb lõputu.

5 kommentaari:

Futu ütles ...

Siis tuleb teha endas arheoloogilised kaevamised ja leida üles oma huumorisoon. Olgu see siis kasvõi süsimust. Maailmas ei ole midagi nii püha, et selle üle naerda ei või. Ka omaenda depreka üle võib ilkuda. Ja pakibki, vaeneke, asjad. Ausalt, minu mustematel hetkedel on aidanud.

Tii ütles ...

Sa oled nagu mingi taimekene, kel lehed sügisel pruunistuvad ja küljest kukuvad. Kuid palun pea meeles, et külm tuul ja jäine vihm lähevad ajapikku üle, uued pungad on juba moodustunud. Ja minu arust hetke horoskoop ütleb Sinu tähtkuju kohta, et õige aeg alustada sallimustriliste unenägude vaatamist.

Rahutu rahmeldaja ütles ...

mitte miski pole nii must kui eemalt paistab, lähemal uurimisel selgub, et kõik seisab koos erinevatest toonidest ja korralik kaleidoskoop pruune, halle, sekka kahvatuid rohekaid, kollakaid ja punakaid hetki võivad osutuda lähemal vaatlusel hoopis stabiilseks olemiseks, mustriaeg on käes tõesti, nii salli kui hingemustri aeg ja kui üksi ei loe koekirju välja, siis tuleb sõprade poole pöörduda

Eve Piibeleht ütles ...

Mõistan, mida tunned, mul on viimased kolm kuud üsna sama tunne olnud. Viimastel nädalatel on küll õnneks olnud mõned korrad ka tunnet, et kuskilt paistab natuke valgust. See annab lootust. Kõik möödub.

Milda ütles ...

Just, Salomoni kuldsed sõnad, kõik möödeb!