26 juuni 2014

Aia.

Mõned kohad ei valuta. See teeb haigeolemise rahutuks ja segab seisundi nautimist. Sai vist väheke palju töötatud. Aga mõned inimesed teevad seda iga päev! Ja mina muudkui jään tõbiseks pärast iga vihmasadu, enam ei aita isegi villane kamps. Tõbi ei lase juba aastakese magada ka, ma unustan juba päris elementaarseid asju ja ei suuda keskenduda suht millelegi. Töövõimeline, mai äss. Tahan normaalseks tagasi.

7 kommentaari:

Tii ütles ...

Kaaren, ma hea meelega paneks ka Sinu jaoks midagi potti kokkutuleku ajaks, kuid ole hea ja anna vihjed, mis sulle rõõmu teeks. TTTT - ürituselt jõudsid ka kuidagi märkamatult ära kaduda enne kui sulle oma potsikuid pakkuda oleks jõudnud. Kas sul tavaline Kata elulõng sinine viticella liik on juba kasvamas? Mul veel paar õitsemisealist üle. Oletan, et suurte ehitusprojektide tõttu on sul hetkel aktuaalsemad ka suuremakasvulised taimed. Ootame koos soojemaid suveilmasid!

Futu ütles ...

Selle pideva madalrõhkkonnaga sai issias minugi maikuus kätte. Ja nüüd hoian madalat profiili ning suuri pakke ei tõsta. Jah, sa võiksid mingi soovinimekirja näiteks välja panna...tegelt me kõik võiks seda teha.:)

mustkaaren ütles ...

Tii, kahjuks sai Kata sinise elulõnga liik talve lõpus otsa... Tänan meenutamast soovinimekirja osas ja soovin teile suve kiiret paranemist.

MUHEDIK ütles ...

Aitäh! Ju ta sügiseks paraneb :)

Köögikata ütles ...

Kaaren, mul on seda elulõnga veel väga mitu titte potsikutes, kui suuremat ala taimestada tahad, anna aga teada.
Ja parane kiiresti!

isehakanud lillekasvataja ütles ...

Harakale haigus, varesele tõbi, Kaaren saagu terveks!

Aidi ütles ...

Sul toimub seal ju kogu aeg mingi "Tõde ja õigus" ja kõik puha sinu õlgadel. Ime siis, et tervis logiseb. Samas seda ka ei saa öelda, et tee vähem... sest ei ole ju võimalik vähem teha, kui tahad. Niisiis jääbki ainult loota, et kui suvi ükskord tagasi tuleb, saab ka su enesetunne jälle paremaks.