30 juuni 2014

Aia, 2. osa

Selg, kael, stress. Kodustest vahenditest ei piisanud. Krt, remont seisab, puit vedeleb, aed rohtub. Perearsti juures testi ootamas. Mõned väidavad, et ma olen ilgelt laisk. Sellest peaks laulu tegema, soovitavalt ylistiliseeritud jazz fado võtmes.

6 kommentaari:

Krissu ütles ...

Palun, mõtle enda peale. Kui vaja, siis puhka, kui vaja siis ära aeda mine nii raske kui see ka pole. Kui võimalik, hellita kui keegi teine seda ei tee. Eks!!! Laulu võid ikka teha, aga lase hingetiibadel paremasse kohta kanda ja laula sellest, siis ehk läheb hing kergemaks ka ja seeläbi ka keha. Parimat! Heade soovidega Kris.

Eve Piibeleht ütles ...

Sa üritad liiga palju korraga ette võtta ja siis teatabki organism, et stopp! Omal käel ja kehal kogetud.
Ja ära mõtle nii palju sellele, mida teised sinust ja sinu tegemistest mõtlevad. Las mõtlevad ja pobisevad omaette, kui sellest mitte välja teha, tüdinevad varsti ära.

Rahutu rahmeldaja ütles ...

Sinusugused hullud rassijad peaks meedikud mõneks ajaks isoleerima ja tervise korda panema, endal Sul ju selleks aega pole :/ olen seda vist juba öelnud ja kordan veelkord, kui inimene ennast ise ei hoia, siis ei hoia teda ka teised. Lase osa koormat kraavi ja muidugi paremat tervist ka :)

isehakanud lillekasvataja ütles ...

Pühakiri ütleb: sina pead pühapäeva pidama!
Millal sa seda viimati tegid?

MUHEDIK ütles ...

Jah, kõik on õige, mis eespool kirjas on. Parem tee laule, viska jalg üle põlve ja laula

Anonüümne ütles ...

Ja sõna "ilgelt" oleks postituses võinud rahumeeli ära jätta...