25 oktoober 2012

Sinised ja punased

K2ru sai valmis.
Need, kellel pole, ytlevad - jura, ilge saast, n6me pann (ja l2hevad tagasi logelema).
Kellel on, ytlevad - oo, hea tugev massin, seda j2tkub sulle aastateks. T6eline raud, veab nagu loom, t88tab nagu sveitsi kell.
Soovin sulle pikka iga, mu armas hobene. Luban sulle palju huvitavat t88d ja asjatundlikku hoolt.
Ja majaesine (sega)peenar sai suhtkoht valmis ja hakkas t88le. Seal on praegu v2ga sega, sest algul olid taimed ju tillukesed. Nyyd on k6rrekestest saanud suured p66sad ja tuleval kevadel kolivad nad avaramasse kohta. Paremalt vasakule. Sinna, kust ma kolisin 2ra kibuvitsav6sa ja kaose.
Nyyd on mul menyys magamistoa remondi j2tkamine, vannitoa alustamine, tee-ehitus (vaat milleks seda sinist asjandust vaja oli) ning muu k6rvale ja sekka majapidamist88d. Praegu on ka koolivaheaeg, tuleb lastele tegevust leida.
Eile kysis vanem tytar - tahan P2rnusse veeparki! Vastasin, et jajah, tsemendi ja plaatie raha eest. Vaata, kulla tydruk, su kooli6dedele-vendadele tegid partei ja valitsus korterid valmis, nende vanematest v2ga v2hesed teavad, misasi on seguvispel v peitel.
Aga tundub, et valmis maailmas muretult olelev elu on palju glamuursem ja ihaldusv22rsem kui pioneeri ja maadeavastaja r2pane ja roostepurune.



4 kommentaari:

Tii ütles ...

Palju õnne tubli sinise hobuse töökorda saamise puhul!
Eks nende laste soovide ja võimalustega on probleeme küll, kuid neist võib ju ka aru saada. Kuigi Sina rajad usina tööga oma unistuste kodu lootuses, et see pakub parimat ka Su lastele, ei ole teada, milliseid unistusi just nemad realiseerima asuvad niipea kui tiivad kannavad. Nad saavad ju aru küll, kui momendil raha ei ole, kuid ehk saaks pikemalt plaanida ja võtta eesmärgiks näiteks talve- või kevadvaheajal Pärnu veepargi külastuse. Kuluks Sullegi ära, olgugi et see võib aeglustada koduehitustöid.

MUHEDIK ütles ...

Pikka iga suksule ja loodavale aiale.

Kaaren-lapsed ei õpigi maailma vaid koduõues elades tundma ja mäng on samuti väikese inimese töö. Kes väga tahab, leiab alati võimaluse. Kes mitte, vabanduse. Sa soovi südamest, et saaksid lastele näidata ka nende unelmaid, ehk saavad nad siis paremini aru ka raske töö olulisusest. Leppige kokku, las nad aitavad Sul kevadvaheajaks igal kuul pisut näpistada ja polegi see veepark nii kaugel midagi.

Anonüümne ütles ...

Ait2h sydamlike s6nade eest.
Nii see on - peale raske t88 on vaja n2ha ka oma aiakesest kaugemaid ja k6rgemaid sihtm2rke. Ja teada, et unistustele ei ole m6tet piiranguid seada, sest elu pakub teinekord suuri yllatusi. Mu lapsed saavad juba praegu kogeda teatud pikaajaliste t88de arenemise elamust, paljugi on veel puudu... Mis teha, ykski elu ei ole t2iuslik.
K.

Tsiil ütles ...

Üks tubli veoloom on palju väärt! Kui lapsi rohkem kui üks, siis keegi ikka kord koju tuleb või hakkab looma kusagil teises paigas, aga sina oled tema igas tegemises sees :)

Kas vannitoa tegemine on ümberehitus? Vana maja üks kamber?
Kuidas teha plaanite?