12 august 2012

Kyll kell alles keerab.

Tervitan Aalujaid kogu sydamest ja olen m6ttes teiega, mu kallid targad e-s6brad. Mina ise ei v6ta praegu ette muid l6bus6ite, kui vaid lyhikesed matkad m2est yles killuhunnikuni ja siis tagasi. Ja vahepeal linna poodima ja 2mma hoovis vedelevat secondhand-silikaatkivi virna v2hendama - see mu mehe kaasavara:-)  millega ta ise tegelda eiviitsi, kuid Tammelinna getos ei ole sellised majaaksessuaarid kuigi inn. Ka pole mu meheema kuigi usin myyriladuja.
Kyll on paha asjaolu, et v2ike poiss 2rkab 88siti ja, et teda tema terviseprobleemide juures mitte veelgi kiusata, valvan ja tegelen temaga... kui vaja, siis kella 5-ni hommikul. See t2hendab aga mahamagatud hommikupoolikuid, et susi mind, unekotti, s88ks, aga see-eest 6htupoolikud saavad tiheda programmi ja sportlik-ehitusliku sisu. Kannatan praegu kerge ylet88tamise all:D ja naudin uusi turjalihaseid.
August on siiski imeline kuu - sinu eelnevate kuude ja aastate t88 saab ohtralt tasutud. V2eta maad yks kord, ja maa v2etab sind 9 korda vastu.
Roosidest p2evalilledeni, j2nksidest koolilasteni.
Ja mis kinni ei j22, saab kinni s6idetud (inside joke k2sitsi tee ehitajatel)
Kaevamiseni!

5 kommentaari:

MUHEDIK ütles ...

Kahju, et me ka veel sel aastal tuttavaks ei saanud, aga küllap see tuleb, kui aeg käes.
Köögikata oli ühe Su pisikese soovi täitnud ja Sulle potistanud äädikapuu, ma tõin ta Tartumaale. Toimetan ta nädala keskel Tsiili juurde, kui sealt mööda sõidad, saad kätte. Ise kontakteerute, millal ja kuidas.
Kaevamiseni! :)

Kadakas ütles ...

Sinu purpurne lursslill läks seekord küll ühte teise aeda, aga tema õeke on mul kodus potis. Ma ise lõuna poole ei sõida, aga reedel on plaanis Ellamaale minna. Ega sa sinna vist tule?

isehakanud lillekasvataja ütles ...

Okei, aga järgmine aasta lihvi end läikima ja kohtume kokkutulekul.
:) Nägude kontroll Sul aastaid tegemata!

Tsiil ütles ...

Sinu äädikapuu ootab peatb minu juures. Kui linna hakkad sättima, nt järgmise nädala teises pooles, anna teada :)

Köögikata ütles ...

Kahju jah, et me ei kohtunud ja Sinu kitarrimängu-laulu nautida ei saanud (ma jumaldan sellist meelelahutust). Aga järgmine aasta kohtume ju praktiliselt Sinu külje all, küllap siis ka tutvume. :)