06 september 2023

Metsaelu

Jõledad putlased on meil mitmeid Pätsu-aegseid kuuski ära tapnud. Täna võtsin 4 tykki maha ja viilutasin, väsimus tahab är tappa. Ei ole ma enam noor saemees jah. Õnneks on lapsed juba nii suured, et neid saab oksakest tassima panna, muidu peaksin oma jõuvarude ja muude tööde nimekirja juures päevas 1-2 kuusekesega piirduma, ja siis kestaks see hekipygamine vabalt jõuludeni.
See oleks siis väike soojendus enne päristööd. Emamõisas ootab meid veel hulk surnud kuuski. Pätsu-aegseid, tiblade pyssikuulide ja pommikildudega.
Kuradi jyraskid. 
Hyva lugeja rõõmuks kurb vaade rea kõige suurema kuuse alt. Selle puu jaoks on vaja Õiget Tuult, muidu jääb ta naabri okstesse rippuma ja seda ma kyll ei taha.
P.s. see JÄIGI naaberpuude kylge rippuma. Keeras ennast suunava lõike kiuste soovitud sihist 160° päripäeva, rippus ja irvitas, kui ma teda peentes kõrgkoreograafilistes asendites viilutasin ja kergendasin. Lõunaks oli tehtud, aga rohkem ei jõudn ka.
Täna on mul väike yleväsimus ja halb, otsin lõbustusi. Hommikul lugesin läbi 2 ahjuehitamise raamatut, õhtul tahaks midagi veel lõbusamat teha. Kurja, isegi pille mängida ei taha, see ei ole piisavalt lõbus. Ideid?

Kommentaare ei ole: