01 jaanuar 2019

Kiri jõuluvanale

Tere, hea Vana!
Meil on olnud pikk ja kaunis suhe. Mina ei ole Sind tylitanud ega Sina mind häirinud. Vahest harva ma võtan kyll mõne mõtte pähe, et seejärel halastamatu järjekindlusega selle täitmisele asuda, ja kyll siis on hea, kui saab kellelegi mõttes toetuda või kelle kaela syyd ajada. Nagu näiteks siis, kui.
Pärast perekondlikke, vaikseid ja koduseid jõulupyhitsusi, kus Kõik Lapsed Olid Kodus, käisin retkel Sinna Ja Tagasi, st Tartu Kõigis Pillipoodides, et endale Osta Trummikomplekt. See tahtmine ei tulnud tyhjalt kohalt - u 3 a tagasi ostsime venna garaazhi trummikomplekti ja mõned korrad aastas ma seda ikka häälestasin, puhastasin ja mängisin. Teised kohalviibinud kas ei julgenud, ei osanud või mõlemat korraga. Aga pillipark on minu element ja kui hetkel isegi ei oska, siis peale 3 min soojendust läks, ilma kysimusteta!
Venna juures on rahval juba mõnda aega entusiasm maha käinud, sest eluvajadus nr 1 on inimestel ikkagi alkohol, aga minu isiklik bändiruum vajas täitmist - nyyd on see siis tehtud.
Palju õnne!
P.s. pildil on tomtomi nahal peegelduv segaduses vanainimene kräšši- nimelise taldriku kõla yle rahulolematuid mõtteid mõlgutamas.

6 kommentaari:

algusestpeale ütles ...

Head uut aastat! Ja et uuel aastal pillipark ikka täieneks!
PS "Naised garaažis" tegi öösel esimest proovi, küll vähendatud koosseisus, aga esimene samm sai siiski astutud ;)

Rahutu rahmeldaja ütles ...

vau :)

mustkaaren ütles ...

Seda on lahe kuulda.
Mul endal vanaaastaõhtu ei olnud meeldiv, hommikupoolikul ropp köha ja õhtul hoolimata valuvaigistist kõht valutas, nagu hakkaks synnitama, seda tuleb viimasel ajal tihti ette. Nii et tuleb kiiresti kõik pillid ära mängida ja naljad teha, sest varsti äkki enam ei jõua 😁😁

Morgie ütles ...

"Naised garaažis" koosseisus tegi kaasa ka külalisesineja Viidik. :P Pakkus oma graaži.

mustkaaren ütles ...

Ai, kui hea. Kas ta on II alt, mängib rytmigrupis või on tantsupoiss?

Morgie ütles ...

Ta on siuke multitalent, kõigepeal tegi mõne tantsuliigutuse vasema jalaga ja siis natuke laulis. :D