07 september 2018

Täielik talendipuudus

On asju, millega ma yldse hakkama ei saa.
UFO-grillis vorstide kypsetamine on yks neist.
Ostsin eile pundi sooduskampaania-toorvorste, et õhtuks mõnus söök ja. Aga lapsed ei võtnud vedu, ei taht lõket teha, õhtust õhku ja mõnusat lõkkesuitsu. Panin siis ise ufo tööle.
Pagan, okaspuu ei kõlba. Praktiliselt kohe aurab see ära, kauamängivaid sysi ei teki ja vorstid jäävad tooreks, nii et kypseta pannil yle. Selle kinnituseks on 2 katset.
Miks lehtpuud pole, sellest ei taha ma rääkida.
Aga seeeest on ääretult mõnus ja mahe septembris ennenägematu soojalaine. Valgus on muinasjutuline, väikesed linnukesed ajavad oma asja ja rebased purelevad häälekalt, metskitsed maitsevad pritsitud põllu närtsivaid taimi ja maapind lõhnab veel täiesti suviselt.
Ja jälle on kaubareisudelt kaasa tulnud syletäis põnevaid uusi taimi.

Aga sellest, mis kole porno võtab murutraktori niiduagregaadis aset, kes elab kaevu põhjas ja mis õudus on saunakesega, mõni teine kord.

3 kommentaari:

algusestpeale ütles ...

Oo, millised huvitavad taimed! Selles kuus mul kahjuks aiapoodi asja pole, aga kui sügis läheb edasi sooja ja ilusana, pole ehk veel oktoobriski hilja mõni huvitav isend hankida.

Futu ütles ...

Kaevu põhjas elab tavaliselt näkk, aga teised teemad tunduvad ka põnevad. Mina sain natuke uudismaad ja muudkui kaevan ja kaevan. Nädal aega juba kaevanud, iga päev natuke.

Anonüümne ütles ...

metskitsed maitsevad pritsitud põllu närtsivaid taimi... ja mahetalunik veab linna kloaaki oma põldudele.
ostke mahetooteid!
krt, ma olen nii vihane.