08 juuli 2016

Peast soe

See nädal oli tormiline. Nii sõna otseses mõttes kui ka kaudses. Rohkem, kui nii mõnigi äraveedetud eluaasta kõik päevad kokku.
Nädala esimesel poolel oli notari juures meie vana maja myygi ja uue ostu vormistamine ja teiste osapooltega telefoninumbrite vahetamine. Kuna pere kui ka vara tulevikku silmas pidades tegime nii, et abikaasa myyb, aga mina ostan (las detailid jääda lepingutesse, meil oli põhjust nii otsustada), siis on mu väike peake praegu kaelakukkunud de jure (de facto on lihtsam taluda, de jure korral tekib see noblesse oblige moment) vastutusekoorma all natukene kõver, aga mitte kauaks. Tervis on veits jukerdama hakanud, kuna madala vererõhu ja teadmata kaela- ja peaprobleemi teeb pidevalt kõikuv madal õhurõhk ja vihmane ilm raskemaks taluda ja ma tunnen ennast väriseva zombina.
Õhtul läheme abikaasaga bussiraipeid vaatama. Homme on pikk reis koos teiste aiaplogijatega, pyhapäeval aga lähen esimese kolikoormaga uude majapidamisse. Tuleb mitu päris kiiret päeva ja praegu mu kere väriseb kogu jõust, sest pärast pole aega.

Pildil on laopeenar, mille ysna rammusad asukad vajavad asjatundlikku jagamist, sest kena on lisaks sõprade ja sugulastega jagamisele ka uuele perenaisele tulevikuks stardipakett jätta, kui ta midagi soovib. Kui majas leiduva koliga saame veel hakkama, siis aia kolimine nõuab kyll tarku ja tugevaid abikäsi. Mõtlen talgutest.

9 kommentaari:

Tii ütles ...

Põnevad lootusrikkad päevad. Madala vererõhu rahvapärane kiirabi on teatavasti lonks kohvi ja/või konjakit vastavalt olukorrale :)

Krissu ütles ...

Oh kui põnev. Kindlasti ka raske ja kurnav ja proovi endale mitte liiga teha, saan aru, et see on üsna keeruline. Nii tahaks aidata, aga no ei õnnestu kuidagi siitpoolt sinnapoole tulla. Kohe kurb. Aga soovin, et su teekond jätkaks nii päikselisena kui võimalik.

Togram ütles ...

Väga toredad uudised. (Mõte talgutest on heades tingimustes suurepäraselt idanenud) Jääme kutset ootama :)

Futu ütles ...

Kolimine on põnev. Ma olen kõiki oma kolimisi kaifinud. Ja uue kodu ülesehitamine on ka põnev. Kenasti laabuvat kolimist ja õnnelikku uut kodu!:)

elfriide tramm ütles ...

hoian pöialt. kõvasti!

MUHEDIK ütles ...

Talgud on parim mõte. Ära üle rassi, nii kiire nüüd ka pole. Kõik laabub, kuis peab

Milda ütles ...

Uus algus on Sulle väga hästi mõjunud, ise oma silmaga täna nägin!

Rahutu rahmeldaja ütles ...

Vähemalt ühe pika päeva veedan sinu juures taimi pakkides või jagades. Oleks nüüd ikka ilma ka lähipäevil. Ja Mildadl on õigus, uus algus on Sulle hästi mõjunud :)

Tsiil ütles ...

See on ikka hiiglama tore uus algus, nii vahva!
Talgutel olen käsi :)