21 veebruar 2015

Bluusi ja dzhässi

Ilmselt hakkab mu keerukalt ja ebainimlikes tingimustes omandatud kannatlikkus elu veidruste käes katkema. Eks riistvara ka juba kulunuvõitu. Aga mitte sellest ei tahtnud ma rääkida.
See talv on seks korraks yhel pool. Armas ja sydantsoojendav maapind sulab jõudsalt valge surma alt välja. Kõik jumalast loodud taimeninakesed nuusutavad sooje tuuli. Ja toas aknalaual toovad parematest maailmadest sõnumeid fuksiate värsked läbipaistvad võrsed. Kaktuste tugevad proosalised tipud läigivad rõõmsalt nagu riigikogulaste pealaed palgapäeval. Ja mina pean eelmisel aastal Jõuluvanalt tellitud totaalse muutumise tagasi saatma, sest sattus vale mudel - vatipeaga haige inimene. Minu sees on veel natuke rokenrolli järel. Jõuluvana! Ole ometi salliv ja demokraatlik ja ära unusta, et ketramine ja muud ägedad lõngatööd ei ole haigete vanaemade, vaid osavate tehnoloogide ala. Ja yks korralik tehnoloogia-armastaja on ju tark, terve ja rõõmus kogu oma u 120-aastase elu. Palun vaadake oma ladu yle ja otsige minu tellitud pakk yles, enne kui vale pakk asjad totaalselt peeti keerab. Tahan tagasi terveks, targaks ja heaks.

3 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Minu poolt natuke Inglismaa kevadet ja kuhjaga tervist Sulle!
Aeg-ajalt ei lase Blogger minu kommentaare läbi, mistõttu võin paista vaikiva trollina. Tegelikult elan ma kaasa ja mis peaasi, ei jõua ära imetleda Sinu osavust kudumasinate kasutamisel.

MUHEDIK ütles ...

Mul on küll kahju, et taimedelt see kohev tekike nii jõhkralt ära tõmmatakse.

Kui Sa juba nii soovid, siis oledki ilus, tark, terve ja hea. Jõudu selleks!

Köögikata ütles ...

Loodan, et Su tellitud pakk kiiremas korras üles leitakse ja ühtlasi mulle ka parem pakk saadetakse - mu kaelapiirkond ajab mind ka vaikselt ahastusse ja see ei koosne vatist, vaid valusast vatist.