15 mai 2009

6nnistatud vihm

...tuli meile koos kohutavate tormi-ilmade ning m2rcile paremini sobivate soojakraadide vähesusega. J6udsin just alustada puqri k6rval asuva peenra t6sist ymbertegemist, seal oli t6sine hulk umbrohtu ning laialil2inud imin6gest... & papa Stalini aegne katkiste n6ude hunnik maa sees end pysiqte kylvipeenra all, yx mullane, qnagine kindlasti s2ravvalge taldrikufossiil kandis nimesid "Arabia, Finland" - oh ajad, oh anumad! Samast leidsin veel usqmatu hulga ilu6unapuude seemiqid - arvasin, et on 2, aga oli 6! Heintest ilmus veel rabarbriseemik (t6en2oliselt kehvade sordiomadustega), palju-palju piparmynditaimi, aedvaagu p66said, viinamari Rembrandt & veel mitut sorti taimloomi Hetkel ootab kogu see paraad maja trepi k6rval potitamist, sest ei saa ma puumaimukest kosutamata ning koolitamata qskile p6lluheina sisse v6itlema saata...
Ning minu k2paliste-hulluse e orhideekire viljad on k2es - 6icema hakkas kambria! 4 kollast, tumepunaste t2ppide ning triipudega 6it! Minu nunnu!
Pildid tulevad hiljem. Hetkel pole vaba fotokat. Aga tulevad!

1 kommentaar:

Kadakas ütles ...

Tohoh! Naudite seal vihma? Siin üksnes kunstvihm - sai täna vihmuti käima pandud - mõned tuustid sättisid end kohe silmnähtavalt püstisemasse asendisse. Aga vihma ennast ei mäleta enam oodatagi.