24 aprill 2009

elus loodus

Eile siis koristasin 2ra ylesaeda j22nud lehehunniqid, ning leidsin t88 k2igus lepatriinu! Lepakas uimerdas puulehel ning proovis tiibu sirutada!
Elul6ngu k2rpisin kah, sest sygise k2igus olid paljud v6rsed kannatada saanud, elul6ng on ju v2ga 6rn ning rabe asjandus. Koreakal juba lehed pungadest v2ljas! Sinisel Minuetil ka, ning Viola juba v6rseid kasvatamas!
Tangutia rabarber on OK, aga laudlehe on keegi 2ra s88nud.
Plaanin hakata kivikangrutest alumise e suure hoovi jaox sillutisekive tooma. Aga buss on remondis, ning opeli-n2rakal tykib p6hi igale poole kinni j22ma... Vanamees ei m6tlegi t88le minna! Millex t88le? Aga sellex, et v2hekene kobedam-tugevam ning maale sobivam auto osta q 1992 opel astra, millel on silmaga n2ha 100 viga. Dodge caravan aga v6tab linnas remonti, et hiljem ylevaatuselt ikka elusalt minema p22seda... olen jalutu, 6nnetu, k2rutu...:)
OK. Nyyd sibulalistest: kes teab, mis on hiidlauk, see teab ka, mis see praegu teeb.
Tulbid tunduvad heas korras olevat, aga hiljem tuleb nt papagoid yles v6tta.
Ning yliv6imsalt t6usevad narcissid, Ice King, Duch Master & kes need suured k6ik olidki - tundub, et meie kliima ikka sobib.
M2rcikellukesed, mis ma eelmisel aastal istutasin, on lopsakax l2inud. Lapsed nokkisid muidugi 6ied kyljest, aga ikka on armas vaadata eredat, rohelist lehekest - ma n2en, et taimel on hea olla!

1 kommentaar:

Mari ütles ...

Kivihaigusse nakatunuid on vist päris palju:)
Kas sul isklikud kivivarud, millest sillutist tegema hakkad? Kade meel tuleb külge. Täna istusin rannas ja sõelusin sõrmede vahelt klibu läbi, niiviiisi pool tundi järjest, lihtsalt mõnus on! Kui saaks kuidagi oma platsi sellist täis, aga mere äärest varastada ei tohi ja müügil sellist pole...