19 veebruar 2009

Ajatamisest

Esimene korralik lumi, mis ka pysib, tuli meil maha viimastel p2evadel. T2na aga on ilm nii p2ikeseline & soojalt s2rav, qigi kylmetab veidi. Minu lapsep6lve 6rn, peen vikerkaarev2rviline lumi!

10kond p2eva tagasi oli meil sula, siis t6in koridori sulama k22busroosi Pride'n'Joy. Teiste istutuskotid olid maa kylge j22tunud, veel yhe Bod-m2rkega roosi olex muidu sulama toonud. Arvan, et m2rci l6pupoole on paras aeg k22busroos heasse mulda panna ning aknale t6sta...

Umbes samal ajal sai kylvatud ka Przhevalski kobarpea, mingi p2evakybar (ma armastan k6rgeid pysiqid, eriti aga p2evakybaraid!), mingit hambulise 6iega madalat nelki ning vist petuuniat. Raibe, ei m2leta, mida nimelt! Ei olnud aega kohe yles kirjutada...

V2ljas talvituvad puud-p66sad ning roosid on suht heas olukorras, sest sel aastal tapvaid kylmi ei olnud ning ilmselt ei tule ka enam, arvestades kylmav88ndit ning suurte veekogude l2hedust. Seega on veel istutamata exoodid, nagu erinevad roosid, pirnipuu Mramornaja, mitmed 6unapuud ning heki- & muidu ilup66sad, lehekihiga kaetud & OK.

Kylvamine peab praegu aga veidi ootama, sest kruusamaardla sigalavaremetes, qst ma k2in vahest majapidamise tarbex kaevandamas, on 2ra j22tanud. Kruus aga on ylihea turba muidu liiga 6rna ning kehvav6itu l6imise parandamisex.

Meil on kole loom. Talle meeldib ABSOLUUCELT IGAS mullataolist ainet sisaldavas n6us istuda. Ning koridoris oleva 80L ehitusvannit2ie kruusa on ta erilise hoole ning t2psusega t2is pisserdanud... tegu on ju toakassiga. Meie hr Villu, mugav poiss, ylis6bralik pereliige ning muidu puhas & tore elajas.

2 kommentaari:

isehakanud lillekasvataja ütles ...

Ah kui vahva foto!

Kuningatütar ütles ...

See kiisu on täpselt samasugune, nagu meie kass oli. Kahjuks kadus ta juba paar kuud tagasi ära ja pole enam lootustki, et veel teda näeme. Aga seda fotot nähes tuli naeratus jälle näole:)