25 mai 2008

2mmamoori maja

Meie elame maal, aga Tartus Tammelinna getos elab minu meheema. Temal on maalt linna kolitud pystpalkmajast tehtud suht tyypelamu tyypkrundil, millel siis leidub vanast tuluaiandusest j22nud 6unapuid & marjap66said m6ni, ylej22nu on tagasihoidlik t88tava pension2ri iluaed, st eluj6ulised qltuurid sirge l6ikega peenras. Muidu tibens-tobens, aga muld on j6le kehva. Minu 2mm ei ole ilmselt aastaid n2inud korralikq musta mulda, aga siiski on tema taimed terved & r66msad.

Mis teema?! Seda, et 2mmamamma on juba eas, qs hakataxe vajama abi nt puuqri lammutamisel, vannitoa ehitamisel & ehituspoe kylastamisel. Ta on juba aastakymneid yxi eland kah, meestex majas nooremad pojad (praegu j2rel noorim, arvutim2nguhaige, veic vanem on nyyd juba 4 aastat minu k2es). T2na & veel ysna mitu p2evqa oleme k2inud tema juures suuremaid t8id tegemas (sest seal on mammal teiste laste abiga ostetud materjalid olemas, aga meil ootab alal6pmata mingi asi j2rgmist palgap2eva) & majapidamist 6ppimas.

See teema kah veel: t2pselt 4 aastat tagasi kolisin Marki, tollal veel minu peika abiga Tartu yyrikorterite vilecusest Meie Majja, elik 2iapapa kingitud iidse puumaja varemetesse (vt selle plogi 1. post). Probleeme j2tqb, t88d & loomuliqlt ka r66mu Oma K2tega Tehtud Asjast. .......................................................................................

Ahjah, muruqltuurid nagu timut, kerahein, takjas, piima- &t n6gesed on juba t2ies kasvuj6us. Head niitmishooaja algust, maamurulased!

2 kommentaari:

isehakanud lillekasvataja ütles ...

Jama küll, et Sa kooliga pidid lõpparve tegema. Aga ma arvan, et Sa tegid õieti. Liig palju pole igasugu kohustusi vaja. Pärast eijõua tegelikkuses enam midagi õieti teha. Kogu elu jääb lohakile.

isehakanud lillekasvataja ütles ...

Kaaren! Jehhuuu! Kuidas on, tahad triibulist kõutsi vai ei? Ma võin ta Sulle ise ka ära tuua. Umbes jaanipäeva paiku. Või pärast jaanipäeva.