11 september 2015

Progressiivne eleegia

Tehtud on rekordiline kogus kyttepuid, kulunud enneolematu hulk ketassae kõvasulamist hambaid ja kuulatud enneolematut rumalat vingumist metallide teemal.
Makstud rekordiline summa laste tellitud neti lisamahu eest.
Kohatud rekordiliselt jonnakaid pahavarasid.
Kedratud enneolematult palju ilusat maavillast lõnga.
Tunne on enneolematult vastik ja perspektiivitu, sest kui inimkapitali seisundi tõttu yhisettevõtted ikka ei tööta, siis puudub perspektiiv ja see on vastik.
OK, muru kasvab enneolematu hooga, kasvavad ka peened haruldused ja neid ymbritsevad umbrohtude ja kahjurite ökosysteemid. Tore, et istutatud taimed juurdusid. Tore, et ma saan endale lubada kodust invaliidielu. Tore, et ma viibin vabaduses ja mul on iga päev võimalus syya teha, tegelda hygieeni ja mõnede odavate hobidega.
Kui mõnel asjal ongi veel vastikuks muutumise varu või kasutamata võimalus rikneda ja hävida, siis mind see igatahes ei rõõmusta.
Jah, see on ajukeemia, aga antud olukorras ei olegi eriti midagi positiivset. Vajan rahu, armastust ja koostööd. 

2 kommentaari:

Eve Piibeleht ütles ...

Kui parasjaguu perspektiivi näha ei ole, on äkki lihtsalt udune. Ühel päeval udu hajub.
Palju ilusat maavillast lõnga kõlab mõnusalt.

Fideelia ütles ...

Kas tead, et depressioon ei pruugi olla alati õige diagnoos ja tegelikult on inimesel hoopis ADHD, mis on viinud ta depressiivsesse seisundisse, nii et ravima hakatakse hoopis depressiooni, aga mitte selle põhjust? Naistel on see eriti ränk. Korralik ülevaade siin: http://www.amazon.com/Questions-Answers-Attention-Hyperactivity-Disorder/dp/0763784524
Ja selle saab tasuta siit: http://en.bookfi.org/