07 märts 2015

Alternatiivsed villaloomad

Täna ostsin yhe toidupoe lemmikloomaosakonnast lemmikloomade harjad, tugevast terasest kaherealised. Et kammvilla teha. Nii tuli odavam. Tõesti head tugevad harjad, lapsed proovisid ikka sihipärase kasutuse ka ära. Koer nautis tähelepanu ja kosmeetilist protseduuri, koon ymmargune ja käpakesed rõõmust pysti. Mis kammvilla kraasvillast paremaks teeb, seda uurin homme.

Juba pungad puhkevad. Kiiremad tegijad, nagu söödav kuslapuu, hiidlauk ja osad tulbid, juba aprilli lõpu meeleoludes. Esimese riisumise tegin eile ära. Kiire on, eesootavate kodutööde nimekiri ja pereliikmete tujud tekitavad naitmääre. Fffff. Aga vähemalt päike on tagasi, ma ootasin seda pool aastat.
Toalilled võtavad järjest kiiremat hoogu. Kuna mu elu tyyrib sinnapoole, et enamuse päeva istun järil peavärinal peeneid meistritykke tehes, siis on nii enda töökoha silmavalguse kui roheliste sõbrakeste huvides majale yks suuuuuur ja valge aken kylge panna. Talveaiani ma selles elus vist ei jõua, aga elu džunglis on meeldima hakanud. Papagoi ainult puudub.

6 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Täiesti korralik villakogus paistab olevat.
Poig on asjalik kammija, kohe näha, et nii tema kui koer on mõlemad rahul:)

Fideelia ütles ...

Telepaatia täitsa töötab: ostsin üleeile kassile kena väikese punase harja ja komplekti kuulus veelgi pisem kamm. :) On selgunud, et harjamine on üks väheseid asju, mis talle tõesti meeldib, sest süles ta olla ei taha ja silitamine ei paku talle hoolimata sotsiaalsest survest mingit mõnu. Sügamine veel, aga vot harjamine, see on juba midagi!

Rahutu rahmeldaja ütles ...

Papakoi on ju täitsa tore mõte :) eriti kui ta enam-vähem viisakalt väljendub :D

Lendav ütles ...

Kõige kaunimat mahedat lauluvulinat teevad amadiinid. Lõunakas saab seda kuulda. Ära võta papagoid, see karjub kõrvad peast!

Eve Piibeleht ütles ...

Non, varsti kaks alternatiivset villalooma sinnakanti tulemas, üks sulle ja teine vennale :)

MUHEDIK ütles ...

Mis viga niimoodi villa koguda, Sul ju nii tubli kammija :)