No ei viitsi läpparit tööle panna, et oma surematuid mõtteid maailmaruumi risustama saata. Kesse jõuab ja viitsib, mul protsessor ju kogu aeg huugab. Võtame parem mingi lihtsa ja yldinimliku teema, näiteks õgimine. Las siis täna raiskab internetti tegevaid loodusvarasid rõõmsa hernehelbepudru pilt.
Karrit on ka sees, et ikka kindlasti rõõmus oleks.
Supid on mu lemmikud, aga sellist suppi mina pole söönud!
VastaKustutaMinu hernesupp on Salme Masso retsepti järgi :)
Ma olen väga erinevaid herneroogi teinud kõikvõimalike lihade ja lisadega. Aga praegu mõlgutlen kapis vedelevatest kooritud hernestest kotlette teha ykspäev. Kaua nad ikka vedelevad.
KustutaSalme Masso juhtus kitsal ajal elama. Ta oleks avaramate võimaluste juures oma kokakunsti ja -teaduse kosmilistesse kõrgustesse viinud, kindel see.
Kui on basiilikut, siis see teeb ka alati väga rõõmsaks hernesupi.
VastaKustutaMulle õudselt meeldib, et meil on see induktsioonpliit, millele saab panna keeduaja ja hirmus madala kuumuse - panen suitsukondid madalal tulel 40 minutiks keema, teen igasugu asju, tulen tuppa tagasi, vaatan potti ja panen veel natukeseks, seekord hernestega. Saab siukse puljonksi, et vohh nohh. Ja pluss porgand ja sibul pannil praetuna sinna sisse.
Ja see sinu kingitud basiilik annab viimase sära. Nii hullu basiilikut pole ma oma elus tõesti veel kohanud.
❤️ basiilikut. Neid on palju erinevaid ja kaneelbasiiliku seemneid saab ka Tartust osta.
KustutaSibulat PEAB enne söögi sisse panekut kõrvetama, see on oluline osa roa maitsest.