19 jaanuar 2020

Pildike rollisooritusest

Hääde plogisõprade juures kirjutatakse alalõpmata teemadel, mis ka mind puudutavad. Oh ei, mitte potid-pannid, meigikraam ega muu võrkturundatav, vaid igasugu karjääriklaaslaed, kiviaegsed kombed, yhiskondlikud rollid, maskid ja kostyymid. Pärast mitmekylgset elukogemust on minulgi asjade kohta midagi öelda. Kuidagi raske on mõista, miks mind lapsest saadik imelikuks peetud ja tõrjutud on. Mul on ju ainult 1 elu ja selle ainus normaalsus on see, milles ma elan. Ja
P.s. tõmbasin nn meemide e mitmekihilise sisuga naljapiltide tegemise äpi. Kui seda meemi piisavalt kaua vahtida, saab hyva lugeja minu kohta põmst kõik teada.

3 kommentaari:

Marfa ütles ...

Mu arust sa imelik küll pole. Imelikud on näiteks need, kes botoxit süstivad ja muretsevad, kas nad näevad 40-aastaselt piisavalt 20-aastased välja. St mitte et need tüübid halvad inimesed oleksid, aga lihtsalt minu jaoks pisut ebatavaliste muredega maadlevad nad küll. Kõik muud inimesed jäävad ilusti normi piiresse ;)

mustkaaren ütles ...

Sama siin. Niikaua, kuni teistele sellega otsest kahju ei tehta, kantagu või lillekorve peas ja tegeldagu ooperilaulmisega. Jamaks läheb siis, kui hakatakse teistelt aktiivselt samasuguseid asju nõudma. "Noor neiu kannab kleiti ja sööb absoluutselt kõike ainult taldriku pealt". (Teatada purjus minu ämma häälega). Jne.

Morgie ütles ...

Me ooperit, me ooperit.