14 november 2018

Igast

Noorima poisi kriisid ja psyhhoosid märatsemishoogudega ei ole kuhugi kadunud.
See segab tal kooliskäimist. Tal on niigi 1:1 õpe omaette klassis. Kõik ametiisikud koolist ja vallast kaebavad, nagu jaksavad. Kusjuures laps saab ravimit ja rahuliku rutiinse elurytmi, toetavad nipid enda kogumiseks. Aga ikka on vähe.
Ja see tõmbas mulle pähe musta mytsi, mille alla ei mahu mitte yhtegi laulu, värssi ega kõige väiksemat bluusiringigi.

5 kommentaari:

algusestpeale ütles ...

Mured laste pärast on kõige hullemad. Tunnen kaasa :(

Ulf D. Mortum ütles ...

Oijah, mul suurema poisiga sarnased hädad. Tõsi küll, temal on need ühe teatud ravimi kõrvalmõjud. Tundub, et asi siiski paraneb...

Morgie ütles ...

Njah, see "kõik ametnikud kaebavad" on sein, mille vastu lööb ennast üsna valusasti ära. Kaebavad, kas keegi mingit lahendust ka pakub? Ema ikka kõiges süüdi.

Paula ütles ...

Krt! Kui saaks valida siis oleks kõik lapsed terved, targad ja ilusad.
Ametnike kaebamine teeb küll olukorra paremaks. Pähh!

Tii ütles ...

Oi, ilma lauludeta ei ole hea! Halvad päevad on ikka tõsiselt halvad. Ometi, sa ise hiljuti võtsid kokku kuivõrd on olukord paranenud päris algusaegadega võrreldes. Ja see on kõik ju sinu ja selle alatasa maailmaga kimpus oleva inimesetaime ühine saavutus olgugi et väljastpoolt tunnustust ei tule ja mõnigi kord on tunne, et kõike tuleb jälle nullist alustada. Saadan siitpoolt lihtsalt häid soove ja tundub et killuke muusikat lipsas ka saadetise lisaks. Kuula, ehk sobib ümiseda või jorisedagi.