30 juuni 2018

Vana armastus

...Tuli ringiga tagasi. U 10 aastat tagasi tehtud akvaariumidest väiksem, 65-liitrine, milles lapsed vahelduva eduga loomkatseid tegid ja lõpuks tyytu asjanduse mulle sokutasid, on jälle korralikult töös ja seal on aset võtnud 8 punast ja kollast mõõksaba, 3 antsu ja 2 pandamustrilist kiiversäga. Taimed on väikesed ja närud, sest kaladele meeldib neid järada. Mõõgud on suured huligaanid. Aga lõbus. Nagu papagoid. Eks tuleb taimede jaoks tytre toas praegu ainult põhjaliivaga akva, ikka ilma kaladeta, tööle panna.
Ärgu hää lugeja muretsegu, ma mässasin kymps tagasi väikelaste kõrvalt ja rõõmuks 2 akvaariumiga ysna korralikult ja põhjalikult, nii et teema on armas ja tuttav. Ja kuna ma sain tööle ka viimati 8 aastat tagasi kasutatud akvaristifoorumi kasutajakonto, siis on tunne, nagu oleks tagasi saanud midgi väga armsat ja head.
(Nimelt 8 aasta ees märtsis syndis õrna närviga noorim laps, kelle esimesed 3 eluaastat olid väga rasked, lisaks sellele jõudsin veel lamav seljahaige olla ka juhtus muudki halba, kurba ja rasket. Ja nyyd maitsen ettevaatlikult täiesti kogemata leitud osakest oma kunagisest minast. Ei olegi nii paha.)

6 kommentaari:

Rahutu rahmeldaja ütles ...

See on tore, et vana arm ei roosteta :)

Lendav ütles ...

Taimi saad sa minu käest :)

Lendav ütles ...

Millal ma sulle taimepaki kokku panen? Tahtsin just akvat rohima hakata, aga ma siis ootan veel natuke, kuni sul "peenar on valmis kaevatud" :)

mustkaaren ütles ...

Marumeeldiv, aitäh pakkumast. Eks ma paarikymne cm2 kaupa lisan erinevat sorti põhjaliivasid ja kive, korraga suurt veemaastikuehitust teha pole aega. Pane pakk kokku nii, nagu aega on.

algusestpeale ütles ...

Niimoodi nakatate mind ka akvaariumitõppe!

Milda ütles ...

Akvaariumid on mind kaosest saati köitnud, aga endal on liiga vähe ettevõtlikkust olnud