30 august 2017

Perspektiivid

Kyll taevas võib kõrge ja selge olla.
Aga taevaalust peab koristama. Suurest varjatud ärevusest kooliaasta alguse puhul korjasin natuke artefakte pööningult, et neid lõkkesse asetada.


Tolmuimeja kast oli kahjuks liiga halvas seisus, et pilti teha, aga jah, 1980-tel maakonnakeskuse lähedal ja ilma väikeste lasteta elati päris hästi.
Meil elab mitmekylgne organiseerimisgeenius ja artist, kes suudab võtta mitmekylgseid rolle. Eile kylastas meid rockansambli "Nirvana" laulumehe Kurt Cobaini vaim.

Täna kylastasid meid sõnnikulaotajad. 10 tundi helikopterihäälset traktoripõrinat ja lääget sõnniku... haisu ja iga põllutehnikasõiduga parvena kaasas käivad tiivulised fanaatikud.

7 kommentaari:

Ise Hakanud Lillekasvataja ütles ...

Tiivulised fanaatikud on lahedad. Ma ka kiidan, et hommikuti nagu safaril / s]idan lastega p]lluvaheteed aga põllul haned. luiged, sookured. tiigrid, rebased, nurmkanad

Rahutu rahmeldaja ütles ...

See tiivuline fännklab on lahe jah :), pööningul asuv ajalugu ka. meil seda õnne ei olnud. Olid vaid mõned laste sandaalid ja põhk :)

Milda ütles ...

Pööningud on juba lapsest saadik olnud põnevad kohad, eriti vanaema juures

Anonüümne ütles ...

Sellest lapsest saab tulevikus kuulus näitleja, või ma söön oma mütsi ära. Ilma võita.

Futu ütles ...

Hah, tüüpiline.:) Meie pööningul oli ka mitu telekat, õmblusmasinaid (tehnikaasjastu progressi järjestuses), palju tühje pudeleid (kõige vanemad 20 sajandi algusest kaela külge kinnitatud portselankorgiga Saku õllepudelid), vanu jalanõusid (ilmselt kõigi majas elanud inimeste omi), raamatuid, titeriideid ja mõned koledad toolid.

Fotostuudio Tallinnas ütles ...

Vägevad pildid ;)

MUHEDIK ütles ...

Meil polnudki pööningut. Olid varemed :(
A lemmiklast pole nii ammu, ammu näinud