04 juuni 2017

Hullumaja killustikul

Hoolimata kymnetest tervisehädadest ja pidevatest eri laadi ja liiki valudest kooberdan hommikuti tööpostile. Halturr ehituste rehamehena, tasu kiire ja korralik ning ilma ilaajamiseta "naisterahvale sobiv töö, 2€/h miinus tulumaks". Päevad on pikad, 10-11 h, lisaks 2 h sõidu peale. Käin koos abikaasiga, põmst samadel ehitusplatsidel, aga tema teeb natu keerukamaid asju. Seda jätkub ainult septembrini, sest siis pean ma noorima, puudega poisi kooliskäimist passima hakkama ja see tähendab jälle tasuta kodusistumist. Mitte et seegi halb oleks, maamajapidamises leidub alati kylluslikult lõbustusi ja tegevusi, mis praegu veidi ajaks ootele on pandud.
Eile oli Tartu Botaanikaaias hariv taimetutvustusyritus, kuhu ma jõudsin alles 10 minutit enne lõppu. Nägin kõigest 1 head tuttavat inimest, aga kergendasin kukrut ning rõõmustasin aeda mitme toreda tillukese tegelasega a la varretu nelk ja veel yks nelk, mis roomab mõne millimeetri kõrgusena maapinnal. Botaed jäi tiheda programmi ja kiirustavate pereliikmete pärast, pagan, nägemata, aga ma ykspäev hiilin sinna veel tagasi.
Lõpetuseks kauneid perspektiive ehitusplatsi tööpõllult.

5 kommentaari:

Krissu ütles ...

Mõtlen siin, et kuidas ikka su tervis sellele reageerib?! Kas kusagil mingit "leebemat" kehaliselt just tegemist ei oleks?

Anonüümne ütles ...

Pea tervisel ka silma peal, muidu varsti kõik kohad mitte ainult ei valuta, vaid ka ei liigu. Samas, enda teenitud raha ja võimalus kodunt välja saada on muidugi ka motiveeriv (ohkab kadedalt, vasakule ära).

MUHEDIK ütles ...

Sa oled ikka väga tubli

Ise Hakanud Lillekasvataja ütles ...

2 eurot tunnis? Otsi ikka midagi tasuvamat. See pole normaalne.

mustkaaren ütles ...

Ma räägin, palk on normaalne, mitte 2€/h. (Palgalõhe teemadel puhisedes vasakule ära.)