01 aprill 2017

Eila veel oli


...päeva lõpp, suits yle taeva käis, härmanõeltest mõõk, ja päike kustus siis. (Laulda noore Marju Kuudi häälega)
....
Pildil on ilusaks pööranud kevad, vaade tööplatsilt õhtul kl poole 8 paiku.
Sygisel alustatud töö tulemus on selline, et saab hakata labidakuuri asukohta maha märkima. Täna sadas maha paks kiht lund ja päevake kulus muudele kodutoimetustele. Õhtul pesin nõudepesuvahendiga juukseid, sest mulda, lõkkesuitsu ja ketiõli shampoonid yldiselt ei võta. Juustele see kurja ei tee, kui viimistlemiseks kasutada mõnda päris shampooni vms.
Mulle meeldib, kui ees on korralik jumekas tööplaan. Niimoodi saab rahustada , vaigistada, summutada ja peita muret, ärevust, hirme ja piinlikkust. Ja viiendaks on saavutatud töö tulemus. Mul on mitu tegemata asja, aga kõik ei ole kahjuks minu võimuses. Ja need, kelle teha need asjad või protsessi oluline kergendamine oleks, pole jälle huvitatud, et need asjad tehtud saaks. Niisiis, silmaluugid kinni, sest homme saab jälle mädapalki lõigata, mulda kärutada, viinapudeleid ja kileräbalaid korjata.

3 kommentaari:

MUHEDIK ütles ...

Imelik ilm oli täna, hommik külm ja tuul lõikas. Seejärel ladistas vihma sadada. Õue küll ei kutsunud

Rahutu rahmeldaja ütles ...

Jumekas tööplaan on hea ja tulemuslik töö on ka hea aga pidev tööga üleoingutamine on kurjast ja ma kahtlustan, et seda sa pidevalt teed. Hoia ennast, töö ei saa kunagi otsa ja eest ära ka ei jookse.

isehakanud lillekasvataja ütles ...

Jõudu sebimisel!