07 märts 2017

Äraneetud raud

Ma põlgan kogu sydamest autode parandamist ja võimalusel ei tee seda mitte kunagi. Sellega tegeleb meie pere tiimimehhaanik, kui vahest harva viitsimist on.
Pyhapäev oli seetõttu kaunis seiklusterohke. Läksin lastega pikka sõitu, poole peal hakkas autu esisild lisaks undamisele ka krudisema, vibreerima ja loperdama. Mitme vahepala ja sõpradega suhtlemise sekka sain lapsed tervelt koju ära viidud. Seejärel asus tiimimehhaanik asjaga tegelema. Peaaegu pidev alkoholijoove tegi ta ysna optimistlikuks...
Kuni tänaseni, kui lahkamise käigus selgus, et esisild on sõitjatele eluohtlikult mädas seisukorras ja tuleb pea tervenisti välja vahetada.
Filmi lõpp, esialgu.
Ma tervitan ja tänan siinkohal kõiki oma sõpru, pereliikmeid ja jumalaid, kes on aidanud mul veeta palju meeldivaid elupäevi ja jõuda pikkadel reisidel turvaliselt sihtkohta. Olge te tänatud olemas olemast. Võib-olla järgmist tänamise võimalust ei anta.
Väike tatitõbi on selle kõrval nohu.
Md, selle nädalavahetuse tulemusena syndis laul "Käime ehituspoodides". Salmid voolasid nagu kraanist, aga vaat refrääni ei saand veel korralikult käima, seepärast ilmutan selle alles varsti.

2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Ootan huviga uut laulu! Teema on teadagi põnev :)

Tsiil ütles ...

ühinen tänu ja tervitusega :)