02 detsember 2016

Loominguline kriis

Väljas on pidev hämarik, käes on polaarõhtu. Mul on mitmekylgselt ja järelejätmatult sitt olla. Kuna sygisepoole kaksasin endalt 3 puuki, on põhjust sundida end ykskord perearstile minema.
Eelmisest tulenevalt on patareid tyhjad. Sunnin ennast naaatukesekaupa liigutama, veevärgiga mängima, talve tulekuks perele kindaid meisterdama, yritan mõnele laulule hinge sisse puhuda... see viimane tekitab tunde, et tahan väga, väga lennata, aga ei jõua. Kere on enneolematult valus ja sõnakuulmatu, see on kole ja naljakas yhekorraga.
Samas, hing sygeleb tundest, et teatud laulud on valmis, ma PEAN need nt salvestama koos videoga ja ilmarahvale vaatamiseks yles riputama. Sygelema ajab aga pikkade aastate jooksul pähe pekstud teadmine, et seda pole kellelgi vaja, sa oled talumatult ja piinlikult nõme :/
Selle peale ma koon ;)

7 kommentaari:

Ise Hakanud Lillekasvataja ütles ...

Oo, kindlasti tuleb lindistada, filmida ja ette kanda! Absoluutselt! Pole vaja hinnanguid ja hinnata ja hinnanguid oodata või karta. Pole ju tähtis üldse. Tore on muusikat teha ja tore on seda jagada! Ootan su laule! Pimedatel sügisõhtutel parim ajaviide ... (lisaks telgede tallamisele ja joonistamisele ja ...) Naudi pimedat aega! Varsti jälle soe kevad, siis peab kaevama ja rohima jälle nagu segane :) Tee mulle laulu, Kaaren! Ma jorran kaasa!

Anonüümne ütles ...

Sinu kitarride kollektsioon tahab kindlasti mängimist, ja sõprade seltskond jällegi muusikat kuulata:) Kõigi rõõmuks paluks rohkem laule, rohkem videosid ja eriti rohkem kitarrimängu!
Puugihaigused on ohtlikud, soovitan lähimal ajal perearstile oma külastusega rõõmu valmistada.

Rahutu rahmeldaja ütles ...

Oi, oi, absoluutselt on meil su laule väga vaja. Palun :)

Futu ütles ...

Mina ei kujutaks oma elu üldse ilma muusikata ette. Meil on kodus õhtul mandoliin, karmoska ja viimasel ajal jään hoopis viiuli saatel magama. Kui pill mängib siis inimese süda laulab ja kõik on hästi. Muusika on ka musti mõtteid peletava toimega, eriti kui sellega veel ise tegeleda. Hea muusikaline kuulmine on haruldane sünnipärane kingitus, patt oleks seda mitte kasutada.

MUHEDIK ütles ...

Ära hakka :). Ise ju tead, et oled oma pilli ja lauludega kõikjale oodatud.
Ja arsti juures võiks küll kindlasti ära käia, puugivärk võib väga ära väntsutada.

Tsiil ütles ...

talved vanades majades võivad olla kurnavad ja väsitavad ja veevärgitamine sinna juurde.
ärgem norgu laskem,
esitab laulud,
meie kuulame ja vaatame
ja saabki rõõmu.

mul oled sa ikka silme ees lõkke ääres kitarrega, mõtlik ja ilus.

Morgie ütles ...

Abso-fkng-lutely pead sa salvestama oma laulud! Kultuuriperifeeria nimel, edasi!
On sul kusagil mõni stuudio teada?

Aga see puugiasi on kahtlane.