26 september 2016

Põnevaid eluvorme

Nagu lubatud, käisin puid lõikamas. Põllurentnik soovib meie põldudel viljavälja voogama panna ja tema senised kynniteod ei anna kahtlemiseks põhjust. Niisis, vaja oli kevadepoole langetatud pajumetsarägastikku kytteks vormistada. Minu väike stiilne sõber tõestas jälle oma võimekust, olgu tema loojad tänatud.
Lisaks põnevatele pajuliikidele trehvasin lepatriinusid - 1. Tavaline punane. 2. Kollane mustade täppidega ja 3. Must kollaste täppidega. Yks puuk astus ringi, kaugemal tsiristas ritsikas ja veel kaugemal toksis rähn endale lõunasööki.
Ja ringi jooksid Murueide tytred ja heinamytsidega pojad.

5 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Imeilus Eestimaa, eriti veel ühes lepatriinudega! Kuu aja pärast on muidugi putukad juba tukkuma jäänud, aga mõne Murueide tütre vast ikka leiab :)

Rahutu rahmeldaja ütles ...

Ei usuks kui pilt ei näitaks :D

MUHEDIK ütles ...

Mul on tunne, et Su ümber on rohkem loodust kui varem.
Ja veel need tuleviku viljaväljad..

Futu ütles ...

Kui sul on nii palju maad, et lausa silmapiirini ulatub (ja lähedal hundirikast metsa ei ole), siis sa võiksid kevadel võtta lambad. Tegelikult piisab ühest tiinest utest ja varsti on neid terve kari.

mustkaaren ütles ...

Hoian lambaidee soojas.
Suurmaa yle 25 ha on meist 40 km, seal toimuvadki kyttepuuyritused, kohapeal on 2, millest umbes 1 on yhistu heinapõld, yks aga tahab kõva rooki ja ehitustöid, enne kui peale paari kana ja koerte-kasside kedagi pidada saab.
Md, yhed naabrid peavad lambaid ja naaberkylades on ka vähemalt 2 karja näha olnud.