24 september 2016

Palju õnne!

Esteks, sygis algas eile päris ilusa ilma ja meeldivates toonides loodusega. Värskelt uudismaale istutatud taimed aga tahavad juba juua, sest juurekesed on savimätastest tehtud kiirpeenras kuidagi kuivale jäänud. Aga veepuudust tänu vihmasele suvele siiski pole.
Teatavasti on mul 2 synnipäeva. Täna sain synnipäeva nr 3. Seda, et sõitsin korraliku koormaga, ikka juhtub. Lolle kaasliiklejaid on ka karjade kaupa, no ka juhtub. Aga seda, et värskelt remonditud autol tagaratas alt lendab, juhtub yldiselt harva. Olen õnnelik, et see juhtus juba tyhja bussiga rahulikult kodu poole veeredes. Ka selle yle võib ainult rõõmustada, et muidu tiheda pidupäevase ja rallietapi mölluga liikluses juhtus paus olema, sest ratas hoiatas lahkumisest ette ainult paar sekundit. Siis hakkasid jupid lendama ja ratas veeres minema. Õnneks oli tee sellest kohast lai, lauge kraavi ja kõva servaga. Väga õnneks tuli yks kohalik mees vaatama, et misse tädikene seal tee servas võpsikust otsib... Pärast poolt tundi võsas ragistamist leidis mu noorem tytar kadund veermikuvidina yles, ja lugupeetav kohalik mees väga ryytellikult tungis bussi yles ja pani teiste rataste alt võetud poltidega kadunukese bussile alla tagasi. Siis jõudis kohale meie tiimimehhaanik, vahetasime autod ja jalutasime koju ära.
Tytar kytab sauna, sest temalgi oli jube ja vaja on ju elamus endast välja joosta. Köögilaual põleb harvaesinev kyynal ja ma olen praegu yks suur tänutunde pilv, väga suur, võdisev ja roosalt õnnelik.
Homme siis puid lõikama, sest egas yhe naljanumbri pärast ei saa kokkulepitud tööd tegemata jätta. Tuleb karm talv, võrukesed teevad puid nagu hullud.

4 kommentaari:

MUHEDIK ütles ...

No on Sulle tänavu ka antud. Palju õnne tõesti, istugu need head inglid ikka Su õlgadel. Aga kas see pole järjekordne märguanne- võta rahulikumalt. Sul on veel palju aastaid ees, jõuad kõike.
Mde, me oleme sama situatsiooni üle elanud, aga tagaratas ei lennanud mitte meie, vaid ees sõitvalt autolt ja lendas üle meie peade. Napilt läks, et oleks esiklaasist sisse tulnud. Päris jube oli. Nii, et ma enamvähem kujutan ette, kui kole see teie sõit oli.

Rahutu rahmeldaja ütles ...

Just, Muhedik ütles kõik ära aga eriti just seda, et võta rahulikumalt

Anonüümne ütles ...

Mnjah, igav Sul juba ei ole. Eelmised ütlesid juba kõik ära.

Helve ütles ...

Olen sõnatu.
Õnnelik, et Sul nii hästi läks.