08 september 2016

Kips-kõps

Jalg paraneb myhinal, eile keerati jalalaba õigeks ja pandi teine kips. Oli ebamugav, sest 3 nädalaga on lihased ära kivistunud hoolimata sellest, et ma katsun ka kipsi sees niheleda ja verd käimas hoida. Ikka veel on valus toetuda ja seega kepsutan karkudega edasi v hõljun ratastoolis. Veel 3 ndl kipsi.
Eelmine reede õppisin sõiduautoga sõitma, sest oli vaja, meie peres ja lähedalgi ei ole tööpäeval ju teist juhti kuskilt võtta. Ema käis mul abiks koli sorteerimas ja koristamas, aga tema ei sõida ise. Lisaks meie enda kraamile on maja ymber veel mitu prygimäge heina seest välja tulnud, lisaks vajadus kiiresti vähemalt uue puukuuri jagu kokkukukkunud heinakyyni ära kraamida ja tuua uued kyttepuud, sest minu kevadel tehtud puid meil ei lubatud värskelt myydud majast kohtu ähvardusel ära tuua, ja abikaasa kardab selliseid asju nagu tuld.
.....
Kuna närvid juba töötavad, siis saab hästi hakkama, aga jalg väsib maru kergesti ära. Kiirel ja segasel ajal, pagan kyll.
.....
Muuhulgas lisaks muudele meelelahutustele proovisin täna hommikul (kevadel lapsele ostetud) viiulit mängima õppida. Ei tule välja. Kitarrist jäägu oma liistude juurde.
Ilm on ilus. Lähen õue mängima.

11 kommentaari:

Eve Piibeleht ütles ...

Mängi jah, pill teeb meele rõõmsaks ja valud vähenevad.

MUHEDIK ütles ...

Selle aja, et Sa ilma süümekateta võid pätte kududa ja pilli mängida nii kiirel ajal, oled Sa kuhjapeaga ära teeninud. Kahju ainult, et nii valusalt. Aga küll kõik saab korda.

Leihel ütles ...

Esimene ehmatav mõte oli, et kuidaspidi Su jalalaba siiamaani oli!!!
Õpi viiulit! Viiul teeb mu jaoks kõige kaunimat muusikat.

Rahutu rahmeldaja ütles ...

Viiul on lahe, õpi aga õpi, küll välja tuleb lõpuks :)

Futu ütles ...

Viiul on tõesti lahe. Pokumees õppis nullist aastaga enam-vähem mängima, praegu uurib juba Bachi ja sihandseid wärke. Aga harjutab iga päev paar tundi. Viiuliõpetajat pole vaja, internetis on algajale palju õppevideosid. Kui muusikaline kuulmine on hea ja tahtmist on, siis saab hakkama. Esimene nädal teeb viiul tõesti sureva eesli häält (kõrvaltnägijana võib vanduda:), aga see läheb ruttu, see nädal. Edasi hakkavad juba helid tulema. Siis tulevad helid muusikaga pooleks ja viimaks on ainult muusika.

mustkaaren ütles ...

Annaks jumal.

isehakanud lillekasvataja ütles ...

Oi jah. Küttepuud ... me peame omale enne ahju muretsema ... :D

Anonüümne ütles ...

Ma olen kindel, et Sa suudad viiulit mängima õppida, sest sa keelpillide peale mihkel. Ja üldse - üks tšello võiks ka majapidamises olla ;) Minu unistuste pill!

mustkaaren ütles ...

On plaanis, aga pärast yhe kitarri 12-keelseks tegemist talvepoole ;)

Anonüümne ütles ...

Missassja. Kas tehtud puud olid kuskil müügikuulutuses või lepingus? Kui nende eest ei makstud, siis mida nalja.

mustkaaren ütles ...

Inimeste isiklik häbematus ja hea nina abitu st piiratud teovõimega inimese (abikaasa vaimse tervise probleemide) peetimiseks. Sest kokkulepe algul oligi hoopis teistsugune. Aga mul on isiklik kyttepuumets poole lähemal kui vana koht ja oma valdustest uue toomine isegi koos tegemisega on lihtsam ja meeldivam kui vana koha okseleajavalt nõmedaid pätte vahtida. Las naudivad, kui tahavad.
Teiseks, siin on rohkem ahje ja nagunii peab juurde tooma. Seal olid yhe kyttekolde talvevarud heal juhul, aga aiapostideks viidud kuusepostide, u 3 tihu, yle ma e nuta.