26 juuli 2015

Veel puhkamist





Varstu taga on yks ilus põld, kus alati päike paistab ja tee tolmab. Alati on seal sellised pilved, millele Navitrolla hästi pihta on saanud. Selline päike ja maastikud on heade võrukeste kontides ja selliseks tahan ma ka saada.
Muidu ei olekski sõitnud, aga muuhulgas oli ema juubel, aga ema kardab võõraid, läksin teda võimalike sugulaste hordide kartuses turvama :) paar tykki tulid, polnud hullu. :)
Nagu ikka, nö puhkasin koos mõnede oma tööriistadega. Venna garaaži taga pidasin privaatseid puupäevi, meenutasin oma skille, mille eest aastal 2000 skulptori diplom anti. Kahjuks sai mobla aku enne tyhjaks, kui Kuusevana valmis, aga seal ta igal juhul lamab ja taheneb pärast 80 aastat metsas ja 2 aastat veelombis. Võimalik, et kuivab veidi lõhki, sest vett on Kuusevana oma elu jooksul larpinud rohkem kui kõik kilomeetri raadiuses elavad kylamehed alkoholi. Kuusevanal on 2 nägu, oimulokid :), topsihoidja ja peas lihtne myts.
Kraavis nõgestes on veel paar pakku.

9 kommentaari:

isehakanud lillekasvataja ütles ...

imeline meetod aja veetmiseks :)

Rahutu rahmeldaja ütles ...

tahaks Kuusevana natukese ja apärast täies uhkuses näha ja seda ka, mis teistest pakkudest saab. Tore puhkamise viis tõesti :)

Marfa ütles ...

Minagi tahaksin Kuusevanale pilku heita. Ma usun, et vana on väga õnnelik, kuna sai peale pikka ja nirupoolset lombis lebamist endale oimulokid ja võimaluse maailmale pilk heita. Rääkimata, et maailm saab Kuusevanale ka pilgu visata.

MUHEDIK ütles ...

Nii toreda hobi oled enda jaoks, ilmselt küll taasavastanud. Ja nii kahju, et sellest uhkest tööst täit ülevaadet veel pole.

Milda ütles ...

Ootan pônevusega!

asterix ütles ...

Mina samuti liitun ootajatega!

Tsiil ütles ...

Ilusa tulemusega hobi, tahaks ka lõpptulemust näha :)

Morgie ütles ...

Eh, lahe.

Morgie ütles ...

Eh, lahe.