29 juuli 2015

Sõnnikuvankrid veerevad peatumatult

See nädal on kulgenud kobrutavate ainete ja loodusjõudude ohjeldamise tähe all. Kutsikate pissiloigud olid kaldus põrandal voolanud minu ja kutsikate magamistoa pvc-põrandakatte alla, nii et selle ylesvõtmine koos mööbli liigutamisega, ja rookimine võttis täna pool päeva. Pesu pesemine, sest kutsikatele meeldib vooditesse ronida. Kapialuste rookimine, sest kutsikatele meeldib kasse ehmatada. Ega lapsed paremad pole :)
Peenraid rohisin esmaspäeval. Vähe sai, ainult 1 peenar, aga 4 on veel. Päris paljud lopsakamad kultuurid, nt päevaliiliad, kolivad allapoole, kus on ruumi ja rahu, yleval on materjalid, koerad ja muidu kaos. Sest abikaasa tõstis palgivirna laiali ja tegi natuke oma kuuri edasi! Aga tõesti ainult natuke, nii et elutark mina rõõmustama veel ei kipu.
Suvi on jahe, kurgid ei taha kasvada. Kõrvitsad on haledad ja kabatšokid tillukesed.
Selle kõige peale ma ketran.

5 kommentaari:

Rahutu rahmeldaja ütles ...

Nojah, mis selle kõige peale muud tehagi kui kedrata :D on sellin suvi sel aastal

MUHEDIK ütles ...

Kurgid on hädised, aga kapsad kui vägilased.
Hea, et kedrata saab, vokivurin peletab mured.

Anonüümne ütles ...

Voli vurin on mõnus. Ma mäletan, kuidas mu vanaema alalõpmata midagi ketras. Miks mina seda ära ei õppinud, ei teagi. Ilmselt ei osanud seda väärt oskust piisavalt hinnata. Igatahes ma loodan Sinu õpetuste peale, sest vokk on mul saarel täiesti olemas.

asterix ütles ...

Mul ka kurgid ja kõrvitsad hädised,aga kabatšokid pirakad, imelikul kombel ka avamaatomat edeneb hästi.

Eve Piibeleht ütles ...

Me oleme tuppapissimisest peaaegu jagu saanud. Peaaegu.
Kasvukast tuli vahepeal kurki korralikult, aga nüüd on paus. Peab vist hakkama ööseks ust kinni panema, muidu ei tule sealt midagi.