20 juuli 2015

Järjekordne puhkusereis ;)











Tuleb yles tunnistada, käisin jah teises Eesti otsas aiapäeva vaatamas. Oleks võinud puhata kodumail, aga parim puhkus on töine. Ma natuke nagu muusikamees ka :)
Tulin pärast hullu laupäeva Võrumaal ja poolteisetunnist tudumist kohale, saed ja pillid kaasas. Jumal tahtis, et valge särgi ja stiilse pika seeliku asemel (tõesti, mul on need olemas) jääb esinemiskostyymiks töisem rõivas, aga elu totrustest väsinud kere oli sellega igatahes rahul. Eelmine päev oli olnud pikk ja sisutihe ning lõppenud sõitmise, synnipäevaks mängimise, puupakust kettsaagidega kuradi lõikamise, arutute alkohoolikute kantseldamise ja loomulikult sõitmise ning veel sõitmisega.
Kohapeal oli suur ja ilus päikesest ylekallatud aed huvitaval lainetaval maastikul. Uued istutusalad nunnude lilledega, igasugu huvitavad puud ja muidupõõsad ja mitu peenratäit uuemaid ja vanemaid roosipõõsaid. Palju huvitavaid liike, sorte ja kollektsioonikesi. Kuna minu tööks oli aiahuvilistele elusa muusika pakkumine, siis aiahulkumiseks võtsin ainult paarkend minutit loengute ajast.
Nägin ja kuulsin palju huvitavat. Et turundus on tähtis. Et korralik ports häid inimesi on tähtis. Kogukond ja koht loovad alles siis midagi, kui inimesed tahavad koos tegutseda ja pahatahtlikkust võimutsema ei lasta. Et haridus ja enda arendamine kogu elu on tähtis. Et ilma kire ja isikliku huvita ei tule sportlikku tulemust, sh kaunist kunsti ega huvitavat aeda.
Suur tänu kutsumast, Perenaine.
Ja uni pehmete tekkidega kambris oli sõna otseses mõttes elupäästev, ilma selleta ei oleks minu aju hästitreenitud autopiloodistki maanteel kasu olnud. Loodan oma mängutaset märkimisväärselt tõsta, sest inimestele mängida on midagi muud kui omaette nokitseda. Siinkohal tervitan seda toredat noormeest perenaise perekonnast, kes yldse ei häbenenud ja võttis ka pillid kätte, sest 2 kitarri on parem kui 1. Tema sõrmitsemise saatel syndis terve rida õrnu ja õpetlikke improvisatsioone, teemaks "Poprokiballaadilaadne harjutus elekrikitarrile ja 12-keelsele akustile" ning vastupidi.
Loodan, et mõnele inimesele meeldis, sest mul on väga ilusad pillid. (muheleb)
Tagasitulles astusin läbi Hortesest, ilastasin paari veetaime juures ning nautisin äärmiselt kurvirohket ymbersõitu Õlleköögi teel (Kõverikule teele parim nimi)
.........
Sõitmine on kerge ja lihtne, aga mul on selgroos paar tujukat ketast, mis tahaksid hoopis teist eluviisi. Seega täna puhkan koos nende ketastega ja lasen häädel muljetel ja omandatud tarkustel oma kohtadele asuda, sest õpitud sai mõndagi. Veelkord, Aavikuemandale tänud ja tervitused, sest meiekandi rahvale ma ennast eriti turundanud ega pakkunud pole.
.......
Tulin koju, lumesadu.
P. S.

3 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Kui ilus on Eestimaa.
Ma loodan augustis Sinu pille kuulda ja näha saada:) Sinu elektrikitarri jõudsin ma peale mõne akordi kuulamist kõrvuni ära armuda. Paluks veel...

Rahutu rahmeldaja ütles ...

Jah, kõik on tõde aga pillimees oled sa ilmselt natuke rohkem kui natuke :D

Eve Piibeleht ütles ...

Ilus päev oli, aga tõmbas minugi patareid tühjaks, lesin ja vaatan pilvi. Mõnus tegevus.