09 märts 2015

Kuntst


Mõtsin, et vaja elustada oma kunagist joonistajakätt. Mitu head inimest oma plogides joonistavad ja maalivad. Moraalne surve on tugev, sest oskusi on ju vaja näidata ka, kyynlaid teatavasti kustuvad vaka all hapnikunälga.
Pärastlõunane surmväsimus kallal, võtsin pliiatsid ja paberi ja kolisin voodisse. Et joonistaks väheke... Ei ole uinuva mõistusega võimalik muud teha kui ainult lollakalt lamada ja tunda syymekaid selle yle, et ärkvelolekuaega on ju veel 8 tundi, aga mul juba pea valutab, mälu täis ja tarkvara kinni jooksnud. Kui tuimalt sisseharjunud majapidamistöid teha, ja ma olen väga tubli enesesundija, siis saab päeva viisakalt ja asjalikult õhtale koperdatud, aga see on ka kõik. Kahju, sest mitu loomingulisust nõudvat tööd on teha. Aga sygisel alanud pidev surmväsimus ja maailma kuidagi kahvatuks muutumine on loomisele mingi koti pähe tõmmanud. Mu käsi ei taha joonistada. Õnneks mitmeid käsitöid ja majapidamise omi ka saab isegi täiesti ilma ajuta teha. Varsti tõusen yles ja jätkan just sellesamaga.

8 kommentaari:

Morgie ütles ...

Ilus kuntst, võib isegi öelda et kuntstkopp.
A sa tee tööjooniseid, kui muud ei suuda? Need ka ilusad.

Morgie ütles ...

Ilus kuntst, võib isegi öelda et kuntstkopp.
A sa tee tööjooniseid, kui muud ei suuda? Need ka ilusad.

Rahutu rahmeldaja ütles ...

vahel tuleb servapidi tegema hakata ja siis jõuab kohale, et inimene oskab enast jube hästi vajalike toimetuste taha ära peita :) edaspidi paluks kasvõi 1 teos, olgu või väike vähemalt 1 X nädalas, parem veel kui tihemini:D

Lendav ütles ...

Jah, nõustun R.Rahmeldajaga. Kasvõi väike visand.

Ühtlasi tänan kauni ketrusõhtu eest, see oli väga armas muinasjutuline ja meditatiivne. Nagu muinasjutt. Kolm neiukest (või noorikut või moorikut) vokki vuristamas :)

MUHEDIK ütles ...

Pilvepealne.
Ega peagi joonistada oskama, palju olulisem on minu arust see värvidega edasi antud tunne.

Anonüümne ütles ...

Paluks veel!

Aedkutsub ütles ...

See on ju lausa kaunis kunst, mis sealt välja tuli.

Köögikata ütles ...

See on ju lausa lummav! Ühinen sooviga vähemasti 1 teost nädalas näha :)