09 jaanuar 2015

Vannituba ja teised progressielemendid

Kuu aega tagasi tehtud pesunurgake sai lõpuks ometi funktsionaalset täiendust. Abikaasa õigustas oma ametinimetust ABI kaasana ja tegi ise toru- ja juhtmevärgi valmis. Juhhei. Hyvasti, 90L mördivanniga köögis mördivannitamine!
Hyvad sõbrad kudumismaailmast võtsid ette yhise väljakutse poolikute tööde lõpetamisel. Ma ka. See kole ettevõtmine saab kirja mu kaarnakirja.blogspot.com lehel. Poolikuid kudumeid meil jätkub.

6 kommentaari:

Lendav ütles ...

Kudutööd on ikka kaarnakirja.blogspot.com, kas pole?

mustkaaren ütles ...

Õõ, jaa. Kopeerimisviga enne kiiret poes-ja-rampsiskäiku.

Morgie ütles ...

See on nii ränk üleskutse, et...
/oigab ja kaebab/

Lendav ütles ...

Mismõttes ränk? Kas Sul pole ühtki poolikut asja, mis vajaks lõpetamist? Või on poolikud tööd sellepärast pooleli, et on ülejõu?

mustkaaren ütles ...

Klge. Juba eeposes "Kevade" ytleb jumalik õpetaja Laur arhetyyp Tootsile: Kui ei jõua tervet, tee pool! Aga peaasi, et et teed! Ylejäänud poole võib ju ylejärgmine kord teha. Ma keerulisemate ja harjumatute töödega vahest nii teengi, et ideid koguda.

Lendav ütles ...

Mul see kamps seisis terve aasta. Ma polnud päris kindel, kuidas neid lappe sinna äärde kududa ja arvata oli, et seda ühe õhtuga ära ei tee - aega pidi ka selleks olema. No siiamaani tundus, et teised tegemised on tähtsamad. Aga praegu tundub, et pooleliolevad tööd hoiavad vaba energiat kinni (vaba toaruumi, mõtteruumi jne), nii et oleks õige võlgadest (poolik töö on võlg enda vastu) vabaneda. Kaua ma neid poolikud kampsuneid kilekotinutsakutes seina ääres tolmu kogumas ikka hoian? Seisvad kasutud nutsakud mõjuvad feng shuile halvasti :) ja taevas teab, et mul on suurepärast feng shuid varsti hädapärast tarvis.