19 detsember 2014

Ö. Väikse staaristaatuse-alase täpsustusega

Vaikus ääretus mikrorajoonis, yhtki tuld pole hämaras öös.
Ma olen nyyd nelikend. Suurem osa asjalikust elust läbi, aga tulemustega rahul olla ei saa. Mul hakkab masendus isegi keerukast mitmekomponendisest antidepressandist yle loksuma. Pereasjad... Võimalus, et tegelikult tuleb kogu ylejäänud elu koduseinte vahel veeta nii oma sureva alakeha kui ka praegu alles kergete, aga kasvavate käitumis- ja arenguhäiretega lapsega, kellega loomulikult tuleb tegelda ja eriliselt vaeva näha, aga tulemustes ei saa kindel olla, selliste laste kasvamist ja nende tyhja täiskasvanuelu on kõrvalt nähtud kyll... Ja teatud teised täiskasvanud, kellel aru nagu koolieelikul... Kokku tuleb mitmekesine komplekt, mille põhiaineteks on tyhi töö ja ette teada mõttetu tyli. Aga ma veel ei loobu. Järeleproovimata ametite ja tegemata tööde nimekiri on veel pikk. Kaevumeister olen olnud, tuleb ka torumeheks õppida. Metsamehest ehituspuusepaks on ka ainult väike samm. Läheks ainult see ropp nohulaadne tõbi yle. Olen juba 3 päeva haige olnud........
Vennal on äge garaazh. Ta tegi selle kokkusadanud laudast. Abilisi oli, aga vähe. Meie aitasime ka. See tore majake sobis imehästi minu juublikontserdi pidamiseks. Laiu rahvamasse esindas yks pealt 50-ne naabritaat, kes tuli mu pille vaatama ja kylalisesinema. Ta rääkis oma noorpõlve lugusid, kandis ette venekeelseid sõdurilaule ja mõnda tema põlvkonna eesti laulu. Mina olin eesti estraadi ja autorilaulu kyttel. Kahju, et pidudelt kaob elus muusika. Või on peod kadunud, ilmselt ikka seda viimast.

Auto on võõras, remonti toodud. Mootor hädaline, aga väljast nummi kirsipunane antiikmassin. Pildistaja selja taga on puhas nurk diivani ja lauaga. Kas pole tore bändigaraazh!.......
P.S. Selgituseks- suuri rahvamasse e kutsutud kylalisi oligi Ainult 1, see ainus oli ka venna oma tegelt. Sest viimasel ajal on elu ses mõttes kuidagi tagasihoidlikuks läinud. Ma pean rohkem netisuhtlusele rõhku panema ja oma loomingu lauludest kuni käegakatsutava kraamini maailmale maitstavaks tegema. Paraku peab keegi olme eest hoolitsema ja vaatama, et lastest inimesed saaksid, selles osas olen siinmajas ainus spetsialist oma näruse 24h miinimumööpäevaga. Ja katsu sa midagi ette võtta, et elu tulusamaks teha, kui tulevad igasugu huvitavad väited ja ideed. Kurat, kurat, kurat, kurat.

9 kommentaari:

Tii ütles ...

Tõesti paistab pildilt puhas ja hubane garaaz :) Palju õnne.

Rahutu rahmeldaja ütles ...

tead, mis, päält 40 elu alles hakkab, tasapisi hakkab mõistus juba tulema ja ... :P

Futu ütles ...

Õnne, tervist ja armastust! Need hoiavad maailma asjad tasakaalus. Jah, neljakümneselt oli tõesti kõik veel ees...

MUHEDIK ütles ...

Rahmeldajal ja Futul on tuline õigus, kõik ilusamad ja paremad ajad on ees.

Pole vist küll päris õige koht selle siia kirjutamiseks, aga selle lapsukese menüüst kõrvalda niipalju mistahes sorti suhkrut kui vähegi saad. Tulemused ei lase end kaua oodata.

Garaaž on äge, mõnus pillimänguloss:)

mustkaaren ütles ...

Tänan, keskealisena on vähegi mõistusega inimene suutnud endale rohkem võimalusi hankida, kui alles elu alustav, aga terve ja noor kodanik.
Suhkur on puhas ja äkiline energia. Aga olukord, kus teised kõrval kommi söövad ja vennale ei anna... Ma yldiselt ostangi lastele rohkem puuvilja, yhte õuna, mandariini v porgandit :) jätkub kauemaks harutada ja näsida kui väikesi kommikesi. Õnneks see mees, kes linnas tööl ja poes käib, ei teeni liiga palju ;)

Anonüümne ütles ...

Palju õnne, armas Kaaren!
Mnjaa, ma olen kohe-kohe 45 ja ei ole küll märganud, et käes oleksid parimad aastad, pigem vastupidi. Aga samas, ma pole ka lootust kaotanud, et mõni veel ees ootamas on:) Nii et lootusrikkaid aastaid siis:)

Eve Piibeleht ütles ...

Neljakümneselt elu alles algab, pole mõtet nina norgu lasta. Aga sellised suured muusikaga peod...minu elus pole selliseid kunagi olnudki ega oska neid ka taga igatseda.

Tsiil ütles ...

Hilinenud tervitused ja tegelikult lähebki aina paremaks, eriti kui lapsed suureks kasvavad, siis juba ühtepidi kergem.

Muusikat peab olema! Sul see sees helisemas ju. Väga võimsalt.

Köögikata ütles ...

Palju õnne! Pealt 40ne läheb elu igatahes teistsuguseks, kui ta enne oli. Küllap ikka paremaks!
Ja lapsele ka ikka kõike paremat!