25 november 2014

Segased ajad

Kõik muu on selge ja ilus, aga vaat maapind kõigub jalgadel all. Varem oli ka kõrgelt tunda, aga praegu, nii reedest saadik, on meiekandis gravitatsiooniga halvad lood. Kõikuv põrand ja libedad redelid ei häiriks mind yldse, kui pealagi ja kael ei ajaks tuima pilli, nii et syda paha ja kõrvus sisiseb nii, et teisest toast laste jutust aru ei saa. Kududa ka ei saa, varraste keerutamine paneb pea hullult ringi käima. Kuu aega tagasi käisin perearsti juures ja sain soovitused ravida turjalihaste põletikku, pinget ja yldist stressi. Juba ravisin. Kyll on hea terve olla.

5 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Kaaren, ei saa sa ise sellest august välja, ole sa nii tugev ja vapper kui tahes!
See depressioon ja kõik sellega kaasnev on sind nii täiega vallutanud, et neid valutavaid kohti ja muid tervisehädasid tuleb aina juurde.
Istu maha, võta kokku oma helge mõistus ja leia võimalus minna mõne teise psühhiaatri vastuvõtule, neid ju Tartus mitmeid. Et sa ADsid võtad, on selge, aga neid on ka mitmeid erinevaid, ehk saad endale sobiva.
Lihtsalt samamoodi edasi vireledes teed sa endale palju kurja, aga sul, nagu sa oled rääkinud, on erivajadusega laps, kes vajab sind kogu aeg.
Nii et proovi, ilma rohtudeta ei tule sa sellest välja, mõtle siis nii positiivselt kui tahad.
Ära pahanda, et isiklikuks läksin, ma ei tunnegi ju sind, aga väga kahju on sinust, andekast,töökast ja arukast naisest, oma laste emast. Maurus

MUHEDIK ütles ...

Ma soovitaksin Sul lugeda tänases (26.11) Eesti Ekspressis avaldatud Tiina Jõgeda arvamuslugu "Sõltlase positiivne elu" Oleksin ise Sulle samamoodi rääkinud, aga keegi teine on mu sõnad väga autoriteetselt kirja pannud. Loe ja mõtle ja kui Sa vähegi tahad, saad oma probleemidest ise jagu, kui aga mitte...ei saa Sind aidata ei arstid, psühholoogid, psühhiaatrid ega sõbrad.

Anonüümne ütles ...

See on tõeliselt hea artikkel, nii õige ja arukas. Ja nagu kindlasti paljud su blogi lugejad on märganud, oled sa nii kinni oma halvas ja raskes minevikus, sa lausa nagu kaifid sellest kirjutamist, sellega vanu haavu jälle ja jälle lahti kiskudes. Elu läheb edasi, ongi läinud: sinust on saanud täiskasvanud naine, pere ema, sul on lapsed ja lahtised käed, palju oskusi, sa oled andekas!
Lpe läbi ja mõtle, sa saad hakkama!

Morgie ütles ...

Mingi värk. Mul ka viimasel paaril päeval pea ringleb, varem pole nagu olnud siukest asja.

Morgie ütles ...

Turjalihaste põletiku vastu proovi Finalgoni soojendavat salvi - kärab küll. Ainult kummikinnastega peab määrima ja kindad pärast ära viskama, ja lastest eemal hoidma, see on niiiii kibe, kui valesse kohta satub!