17 juuni 2014

Pää nigu puujumalal

Hoov on sõidukõlblik. Yleval servas koorin laste abiga (teevad endale taskuraha) palki, alumisse serva ladustasin paki vana lauda. Linnas elava kooliõe maja tegi koristustalguid, teemaks oli vana ehituspuit. Korralik hunnik vedeles, keegi ei tahtnud... Mis oli jama, lõikasin sõbrannale kytteks, kobedama laua tõstsin bussi. Päris mitu tihu sain... Yhistu pääses konteineri tellimisest. Võitsid kõik. Mul on kyll kuuri jaoks talamaterjal olemas, aga nyyd saab juba seinamõtteid mõelda. Laud ju maksab raha, aga raha on alati vähe. ............ Mingi organiseeritud rahateenimise võin ära unustada. Liigestega kakk lugu ja progresseeruv. Teen seda, mida saan oma vahenditega ja oma ajast. Palgatööle niisugusena ei saa. Ees ootab kole, vilets, piinarikas ja näljane vanaduspõli. ....... Aga see on meie maal vana komme ja ma ei tunne, et olen midagi oma elus oma võimaluste juures valesti teinud! ....... Jaanipäev on tulemas. Vaja varuda head - paremat, et suve toredaim pyha veeta kylluslikult, ja et kõiksugu häid jumalaid magusa lihalõhnaga meelitada oma palet meie kohal rõõmsana hoidma.

6 kommentaari:

Krissu ütles ...

No super naine oled ikka! Aga, vabandan, loen postitusi nii tükati vahel ja unustan ka piinlikult, et mis Sul nende liigestega on?

mustkaaren ütles ...

Algav RA. Suvel päikese käes on mõnna ja elu nagu iiriskomm, aga märg ja kylm ei sobi mulle - elustuvad kroonilised liigese - ja närvipõletikud, aga 90-tel noor olnud inimesel neid jätkub. Aga räägime parem muusikast ja lilledest!

MUHEDIK ütles ...

Korralik materjal on väärt kraam, sobib kõigeks.
Aga nii noore inimesena ma veel vanaduspõlvele ei mõtleks, võibolla kujuneb sellest Su elu kõige ilusam ja rikkalikum aeg tehtut vaadates ja nautides.
Liigestele pane kuuma soola.

Eve Piibeleht ütles ...

Ma pole meedik, aga kas sa puukborrelioosi testi oled teinud? Need närvi- ja liigesepõletikud ja meeleolukõikumised tulevad väga tuttavad ette. Kui see jama diagnoosimata ja ravimata jääb, võivad tagajärjed päris hullud olla ja kahjuks ei saa enamik perearste asjale pihta

Eve Piibeleht ütles ...
Autor on selle kommentaari eemaldanud.
Krissu ütles ...

:), muusikast võib ikka rääkida, samas kui loen, siis jah, mõtlen nagu et kas mingit lahendust pole. Mõtlen hetkel ka Thela moodi ja olles ise just tõusnud oma seljanärvipõletikust, et see kõik ühel hetkel sul seda, mis praegu veidi rõõmu teeb Sul ära ei võta...