28 veebruar 2014

Mängud mullaga

Esimesed kylvid tehtud. 2 sorti salatit, 1 till, 2 lobeeliat, kuradi-ogaõun Ballerina vms täidisõieline, roosakirju sordipetuunia. Varsti tulevad märtsikuu kylvid, ja nid saab olema palju. Soovin meile algavaks märtsiks palju sametist, ahvatlevat, sooja meelast mulda, millest tõusevad värvikad, terved, lopsakad taimehakatised. Ja ei mingeid tõusmepõletikke!

6 kommentaari:

Rahutu rahmeldaja ütles ...

olgu muld meile lahke ja tõepoolest, ei mingeid tõusmepõletikke :D

Eve Piibeleht ütles ...

Kuradi-ogaõuna võrku jäin mina ka ja siis leidsin kevadiseks näksimiseks mingi lehtsibula. Rohkem vist ei viitsi, rohusööjaid majas pole ja söödavat pole mõtet kasvatada.

MUHEDIK ütles ...

Ilusad soovid. Kõike seda ja rohelisi sõrmi ka Sulle

Krissu ütles ...

Aitäh soovide eest. Kauneid hetki Sullegi oma taimedega. Minagi külvasin täna, kahjuks ei saa väga palju külvamist lubada, ei ole tingimusi, aga natuke ikka :)

Tsiil ütles ...

inimene õpib seni kuni elab. Mõtlesin, et mida pgnat nad ogaõuna vannuvad :D

märts juba, nii toree!

Futu ütles ...

Kuidas suvelillekoolituse õppejõud meile Räpinas ogaõuna taime näitas:)- Terve grupp hiilis tohutu konpiratiivsuse õhkkonnas peenramaale ja kui õppejõud oli ümberringi vaadates veendunud, et kuskil asjassepuutumatuid isikuid ringi ei hängi, siis kallutas kaks mingit muud taime osava liigutusega kõrvale ja nende süles oli ogaõuna taim. "Ja mitte üks piiks, sellest, et nägite!" No asi oli tegelikult jumala tõsine, sest osad kutsekooli õpilased (teismelised) olid valmis rohurõõmu saamiseks isegi sammalt suitsetama.