19 august 2013

Heinad said m2rjaks

Ilus m2lestus heinat88st, mille tulemus tuleb yle kuivatada - kokku t6stetud heinakuhi on m2rg. K6rvalhoone on ikka veel tegemata, kipalju sa ikka jaksad kiletykkidega joosta - kata kinni, v6ta lahti, kata kinni, v6ta lahti... .................. Alumine krundipool sobib imeh2sti p2evaliiliate, katkujuurte, rabarbrite jt niiskuselembide kasvatamiseks. Eelmisel aastal juba alustasin ylevalt aiast p2evaliiliate allakolimist, oli hea yks eriti r6ve traktoriroobas iluga t2ita. Need taimed on seal v2ga rahul. Muld on pidevalt niiske ja rammus, valgust ja 6hku on, aednik astub ka tihti l2bi. Porgandid jm maitsev siin ei kasva, selle eest hoolitsevad spetsialistid, need maa-alused, kontrollitud. Aga lilli nad ei s88.

5 kommentaari:

MUHEDIK ütles ...

Nii kena vaade. Loodus on hoolitsenud ta oleks korraliku puuderühmaga lõpetamise eest, et pilk väga kaugele ei uitaks ja mõte ei hajuks.
Nii mõnusas kohas saab ilmselt ka nende märgunud heintega hakkama. Ma mäletan, et vanasti kuivasid nad sugulaste juures redelitel, äkki annab ka praegu roigastest midagi kombineerida

MUHEDIK ütles ...

Tõmba eelmise kommentaari esimesest lausest maha sõna "oleks", see on vist mingis meeltesegaduses sinna sattunud :)

Anonüümne ütles ...

Oojaa, kuuseroikaid ikka metsa alt leiab. Heinaredelid on ka mulle tuttav tehnoloogia lapsepõlvest:)
ee lõpetatud vaade saab edasiste aastate jooksul täiendust minu lisaistutuste näol, sinna alla tulevad lehised, mandzhuuria pähklipuud, praegu veel teadmata kõrgemad ja madalamad põõsad jt, see kaitseb aeda yhtlasi ka kurjade põhjakaare tuulte eest ja tekitab privaatsust.
K.

Tsiil ütles ...

Mulle ka see vaade meeldib. Muidu on mu peas kujunenud miski müstiline tiik ja episoodilised sissesõiduteed.

Pinnas aga paistab mitte just kõige lihtsamini niidetav olevat. Jõudu!

Aidi ütles ...

Vaade on kaunis, avar ja huvitav. Mulle ka meeldib väga.